Επιστροφή στο Forum : Μαύρη spot άλγη;
Σε κάποια φύλλα microsorum windelow και ανούμπιες σε φωτεινά σημεία υπάρχει υπάρχει λίγη άλγη που μοιάζει με την πράσινη spot μόνο που είναι μαύρη.Προς το παρών το πρόβλημα είναι ασήμαντο όμως θα ήθελα να ρωτήσω αν βρίσκοντας την ισοροπία σε CO2, λιπάσματα, φως γίνετε κάτι ή έτσι κι αλιώς τα αργά φυτά κάτω από αρκετό φως θα έχουν τα ψιλοπροβληματάκια τους;
Σε κάποια φύλλα microsorum windelow και ανούμπιες σε φωτεινά σημεία υπάρχει υπάρχει λίγη άλγη που μοιάζει με την πράσινη spot μόνο που είναι μαύρη.Προς το παρών το πρόβλημα είναι ασήμαντο όμως θα ήθελα να ρωτήσω αν βρίσκοντας την ισοροπία σε CO2, λιπάσματα, φως γίνετε κάτι ή έτσι κι αλιώς τα αργά φυτά κάτω από αρκετό φως θα έχουν τα ψιλοπροβληματάκια τους;να προσπαθεις φυτα οπως αυτα που αναφερεις πιο πανω,να βρισκονται στα πιο σκιερα σημεια του ενυδρειου σου,αλλιως.......:smt012
να προσπαθεις φυτα οπως αυτα που αναφερεις πιο πανω,να βρισκονται στα πιο σκιερα σημεια του ενυδρειου σου,αλλιως.......:smt012
Σίγουρα έτσι είναι... όμως προς το παρόν τουλάχιστον θα ήθελα το ενυδρείο μου να μείνει με τη μορφή που έχει τώρα οπότε αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν μπορεί η άλγη να μείνει σε ανεκτά επίπεδα (ασήμαντα ακόμη) ή άδικα προσπαθώ.
Σίγουρα έτσι είναι... όμως προς το παρόν τουλάχιστον θα ήθελα το ενυδρείο μου να μείνει με τη μορφή που έχει τώρα οπότε αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν μπορεί η άλγη να μείνει σε ανεκτά επίπεδα (ασήμαντα ακόμη) ή άδικα προσπαθώ.μπορει...αλλα οπως ισως ηδη γνωριζεις η αλγη παντα υπαρχει σαν φυτο που ειναι και καραδοκει....οποτε με την πρωτη αλλαγη στις συνθηκες σου...τσουυυυπ...νατηηη...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.