Επιστροφή στο Forum : Tetratest GH/KH
Φίλες και Φίλοι μου,
αγορασα το πιό πάνω τεστ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν στην αγγλική γλώσσα οι οδηγίες. Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει για να καταφέρω να κάμω το τέστ αυτό.
ειναι απλο γεμιζεις μεχρι 5μλ νερο και ριχνεις μια μια σταγονα και να ανακινεις λιγακι το νερο με την καθε σταγονα. Ριχνεις οσο χρειαζεται να αλλαξει χρωμα. οταν αλλαξει χρωμα τοτε αμα πχ χρειαζοτανε 5 σταγονες να αλλαξει χρωμα τοτε το gh η kh ειναι 5
http://www.tetra.de/doc/doc_download.cfm?uuid=96F2BF5250BAEA7AF97A9BB0C9FC 14F3&o_file_id=89&o_lang_id=2
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αλλά πές τε μου σας παρακαλώ και τα ιδανικά αποτελέσματα.
αυτο εξαρτατε απο πολλα πραγματα
απο τι ψαρια εχεις μεσα μεχρι αν εχεις φυτα και co2
Ιδανική τιμή δεν υπάρχει !
Εξαρτάται από το είδος των ψαριών που κρατάμε στο ενυδρείο μας και τις συνθήκες νερού που χρειάζονται !!
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αλλά πές τε μου σας παρακαλώ και τα ιδανικά αποτελέσματα.πανι,μου αυτα εξαρτωνται απο τα ψαρια που εχεις...πχ για ζωοτοκα,καλο ειναι GH=10 και πανω,και περπου εκει η ανθρακικη.αν ομως ηθελες μαλακο νερο τοτε θα ησουν καπου στο 5......ελπιζω να βοηθησα......:smt033
Καλησπέρα,
Δεν έχω ζωοτόκα τα περισσότερα ειναι τέτρα και κορύδορας
Καλησπέρα,
Δεν έχω ζωοτόκα τα περισσότερα ειναι τέτρα και κορύδοραςοκ,τι σου δειξανε τα τεστ..?????
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.