Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : και παλι ενα ανεξηγητος θανατος

ΠΟΠΟ
07-06-06, 11:39
σημερα το πρωι ξυπναω ανοπιγω το καπακι του ενυδρειου μου και ολα ζουσαν αποφασισα να μην ριξω σημερα τροφη γιατι εριξα χθεσ τρεις φορες

γυρναω κατα της 11 30 απο τησ εξετασεις μου και βρισκω το ενα glyptopterichthus gibbceps παιθαμενο τι να συναιβει ???
αραγε ειχαν συνηθισει πηστευω και δε στρεσαροντουσαν
και ειναι λιγο αφυσικο ενα μηνα μετα να παιθανει αν και σκεφτομαι το τελευταιο καιρο να τα δοσω στο μαγαζι που τα πηρα και αν ειναι να παρω μικροτερουσς γλυφτες
το ξερω οτι δε μπορειτε να βοηθισετε αφου δε ξερετε τη χημεια του νερου μου αλλα οτι γνωμη μου πειτε θα ειναι πολυ καλη βοηθεια για μενα

Strahos
07-06-06, 12:28
είναι πολλά τα ψάρια σου για 10 λίτρα με αποτέλεσμα να χαλάει πάρα πολύ η ποιότητα του νερού και να στρεσσάρονται και τα ψάρια. επίσης 3 φορές τάισμα την ημέρα είναι πολύ (εκτός κι αν ταίζεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λίγο κάθε φορά).

Η χημεία του νερού σου όπως το είπες σίγουρα φταίει για τους θανάτους σου. Είμαι σίγουρος οτι τα νιτρικά σου είναι στο μέγιστο που μπορούν να φτάσουν!

Αλλαγές ξεκίνησες να κάνεις συχνές άνω του 50%?

ΠΟΠΟ
07-06-06, 15:00
ναι θα κανω σημερα το βραδυ
αν αλλαζε η χημεια του νερου θα επιρεαζοντουσαν και στα αλλα ψαρια ετσι δεν ειναι
τα ταισα χθες απα παρα πολυ λιγο 2-4 φυλλαρακια το πολυ αν και τωρα θα τουσ κανω αποτοξυνωση μεχρι τη παρασκευη
μη χασω και αλλα:(:(

Giorgos
08-06-06, 08:34
αν αλλαζε η χημεια του νερου θα επιρεαζοντουσαν και στα αλλα ψαρια ετσι δεν ειναι
Δεν είναι έτσι. Δεν είναι ίδιοι οι οργανισμοί όλων των ψαριών. Μπορεί το G. gibbiceps να ήταν πιο εξασθενημένο από τα υπόλοιπα ψάρια με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Strahos
08-06-06, 11:31
καλό είναι αν μπορείς να κάνεις σκουπάκι βυθού στην αλλαγή, σίγουρα θα βγάλει πολλά υπολείμματα.