Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Stress coat Ερωτηση

Stilatos
05-06-06, 15:16
χρησιμοποιω το aquarium pharmaceuticals stress coat. Γενικως και απο την αμερικη που ζουσα παλια θεωρουνται πολυ καλα προιοντα. Ειχα προσεξει στο μπουκαλι ομως οτι δεσμευει τα βαρια μεταλλα. Μηπως χρησημοποιω λαθος προιον μιας και εχω φυτεμενο και μου δεσμευει ας πουμε το σιδηρο που ειναι στο λιπασμα που ριχνω?

klaz
05-06-06, 15:29
χρησιμοποιω το aquarium pharmaceuticals stress coat. Γενικως και απο την αμερικη που ζουσα παλια θεωρουνται πολυ καλα προιοντα. Ειχα προσεξει στο μπουκαλι ομως οτι δεσμευει τα βαρια μεταλλα. Μηπως χρησημοποιω λαθος προιον μιας και εχω φυτεμενο και μου δεσμευει ας πουμε το σιδηρο που ειναι στο λιπασμα που ριχνω?δεν νομιζω.με αυτην τη λογικη αν ακουγες μεταλ μουσικη...μετα το stress coat..τι..?σιωπη....?:D :D

Stilatos
05-06-06, 20:56
ελα ρε κλαζ μια ζωη να πειραζεις τον κοσμο :D

netblues
06-06-06, 07:00
η δυνατοτητα απορροφησης βαρεων μεταλλων ειναι για μικρες ποσοτητες που μπορει να υπαρχουν στο νερό. ακομα και αν απορροφα σιδηρο (που δεν το ξερω) ειναι σιγουρο οτι απο τη στιγμη που ριχνεις επιπλεον, πολυ γρηγορα επερχεται κορεσμος στη δυνατοτητα απορροφησης με αποτελεσμα να μην ενοχλει...

halvas69
06-06-06, 13:27
O Σίδηρος ανήκει στα βαρέα μέταλλα :confused:

liquid
06-06-06, 15:53
Πάντως αν ρίχνεις σίδηρο καλό είναι να έχεις και ένα τεστ σιδήρου να βλέπεις που και που σε τι επίπεδο βρίσκεσαι. Μπορεί να χρειάζεται να ρίχνεις μικρότερες ή μεγαλύτερες ποσότητες.

lasal
07-06-06, 00:51
Πάντως αν ρίχνεις σίδηρο καλό είναι να έχεις και ένα τεστ σιδήρου να βλέπεις που και που σε τι επίπεδο βρίσκεσαι.
Μόνον που τα τεστ σιδήρου δεν λένε πάντα την αλήθεια.
Τα φυτά ειναι τελικά που θα σου δείξουν.

daemonarch
07-06-06, 12:14
O Σίδηρος ανήκει στα βαρέα μέταλλα :confused:

Βαρέα ονομάζονται τα μέταλλα με ατομικό βάρος μεγαλύτερο αυτού του Fe.:idea:

Stilatos
07-06-06, 12:51
δεν κολλαω μονο στο σιδηρο που περιερχει σε ενα λιπασμα αλλα και στα αλλα μικροστοιχεια που υπαρχει.

Tricky
07-06-06, 13:19
Καποτε μου ειπαν να ριχνω τα χημικα στο ενυδρειο με καποια διαστηματα ...δηλαδη αν αλλαζεις νερο σημερα και ριχνεις αντιχλωριο , ριξε λιπασμα αυριο ...