Επιστροφή στο Forum : Γέννα Neolamprologus multifasciatus
Τα Neolamprologus multifasciatus που μου έδωσε ο Μιχάλη ΓΕΝΝΗΣΑΝ καμια 15-20 μωρα! ιδού οι πρώτες φωτογραφίες των μωρών τα οποία είναι 2 εβδομάδων, τρώνε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και έχουν ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά των ενηλίκων!!!
Οι φωτογραφίες δεν γίνονταν καλύτερες καθότι τα πιτσιρίκια κινούνται "πεταχτά"...
ποσες οικογενειες εχεις?
ο αρσενικος παει απο φωλια σε φωλια? ή εχει μονο μια?
Πρέπει να είναι 2 οικογένειες... Τα πιτσιρίκια έχουν πιάσει κιόλας δικά τους κελύφη και μένουν ανα 2-3... Ο αρσενικός είναι λίγο "ατακτούλης" και τις πειράζει και τις 3...!!! (Έμοιασε στο νυν αφεντικό του το παλλικάρι μου...!) ;)
μπραβο βρε αποστολη...φαινεται πως οτι βαζεις εκει μεσα αυξανεται......μαζι με τα λιπασματα μηπως πετας μεσα και κανα βιαγκρα....???:p :p
ΟΧΙ λιπάσματα στο Ταγκανίκα!
Διατήρηση σωστών συνθηκών, Σωστές αλλαγές νερού και κανένα "κολπάκι" (σε μερικά είδη!) είναι MUST!!!
Αποστολη τι κανει το ενυδρειο?εγινε πιο ωραιο με τα κελυφη που σου εδωσα?εκανες τιποτα αποαυτα που λεγαμε?βαλε καμια νεα φωτο να δουμε...
Έγιναν αλλαγές όσων αφορά στο Aquascape... Έβγαλα αρκετές πέτρες λάβας για να αυξυθεί η επιφάνεια της αποικίας και έβαλα μερικά κελύφη απο αυτά που μου έδωσες... Φωτό, σύντομα...! ;)
ανυπομονω! νομιζα ελειπες διακοπες! ατιμουλη!
Obelix(Reifen)
11-08-06, 10:27
θελει να δει και ο παπους.
Τι κανεις ρε Αποστοληηηηη!
ακομη περιμενουμε, εδω, ολο το σοΐ!
θελουμε φωτο!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.