Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : θελω κρυο

ΠΟΠΟ
31-05-06, 15:02
γιατι εχω στο ενυδρειο μου 29 βαθμουσ και θελω να τουσ κατεβασω στουσ 25
μπορειτε να μου πειτε ενα λινκ να ψαξω για τη πατετνα με τα ανεμηστερακια υπολογιστων

νομιζω πως υπηρχε ενα αρθρο στο tsamisquarium αλλα δες βρηκα τυποτα για πειτε μου

λαμπεσ 7-8 watt που θα βρω για φυτεμενα ενυδρεια
συγγνωμη που εγραψα εδω για τισ λαμπεσ αλλα να μια που γραφω 2 σε 1

ανυπομονω για τισ απαντησεις σας:)

klaz
31-05-06, 15:09
αν εψαχνες και λιγο....θα ηταν ο κοσμος καλυτερος.....:rolleyes: :p http://www.greekaquarist.com/vb/sear...earchid=122301

ΠΟΠΟ
31-05-06, 15:18
συγγνωμη εχω πηξει με διαβασμα και ξανα συγγνωμη το ξερω αλλα δεν εχω χρονο

klaz
31-05-06, 15:31
συγγνωμη εχω πηξει με διαβασμα και ξανα συγγνωμη το ξερω αλλα δεν εχω χρονοκαλα,καλα...εεε δεν θα σε δειρουμε κιολας...:D :D ...προσπαθησε παντως αναλογα με αυτο που ψαχνεις,ναπηγαινεις στο αναλογο τμημα,και παντα να θυμασαι,οτι αυτο που ψαχνεις εσυ σημερα,το εχουν ψαξει αλλοι πριν απο πολυ καιρο.....αρα υπαρχουν και οι απαντησεις.....καλο+-4 +-4

mikenuke
31-05-06, 18:18
Υπαρχει αρθρακι και στο νεο τευχος του "Ενυδρειο".

Strahos
31-05-06, 19:13
λαμπίτσες σε ηλεκτρολογικά εάν έχεις φυτά χαμηλών απαιτήσεων (καμιά phillips) ή σε πετ σοπ με κατάλληλο φάσμα αν θέλεις πιο δύσκολα φυτά. υπάρχουν συσκευές για να τις τοποθετήσεις σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικά, ανάλογα και με την μορφή της λάμπας, βρες ένα φτηνό μαγαζί και πάρε από εκεί συσκευή, στο πετ σοπ τις βαράνε πολύ

ΠΟΠΟ
31-05-06, 21:31
το λινκ που μου δωσατε δεν μπορω να το ανοιξω

δε καταλαβα μηπως υπαρχει καποιο σχεδιο για να δειχνη το φασμα της λαμπα
και σε ποιο μαγαζι θα βρω τοσοσ μικρη λαμπα αν εχετε ορεξη στειλτε μου πμ
αν ενταξι με μαγαζι ηλεκρονικων ειδων στη γειτονια μου θα βρω συσκευες για να βαλω τη λαμπα και σε ποση αποσταση απο το ενυδρειο πρεπει να ναι :confused:
αν ειναι πολυ κοντα στο νερο εννοω 10-15 εκατοστα χριαζεται να ναι στεγανη αυτη η συσκευη τη παρασκευη παιρνω τα λιπασματα για αυτο θελω και το φωσ....
παντωσ ξαναευχαρηστω

KOKORAS
31-05-06, 22:50
Μπες σε όποιοδηποτε μαγαζί πουλάει ηλεκτρολογικά και θα βρεις λάμπες και ότι άλλο παρελκόμενο χρειάζεσαι.
Για τυχόν απορίες που θα σου προκύψουν μετά κατά την συνδεσμολογία κλπ στείλε pm η κανε ποστ να πάρεις πολλές απαντήσεις και ιδέες ίσως.