Επιστροφή στο Forum : στρειδι.....
γνωριζετε για καποιο στρειδι γλυκου νερου,που ''ανοιγει''οταν κλεινει το φως και καταναλωνει νιτρικα....???φωτο ακομη δεν μπορω να ανεβασω...οποιος ξερει καμμια πληροφορια........:rolleyes:;)(μοιαζει με μακροστενο μυδι!!!)
Είναι τα λεγόμενα μύδια γλυκού νερού! Αλλά το αν καταναλώνει Νιτρικά! Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω! Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα (Μύδια Γλυκού Νερού)
Είναι τα λεγόμενα μύδια γλυκού νερού! Αλλά το αν καταναλώνει Νιτρικά! Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω! Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα (Μύδια Γλυκού Νερού)οκ ευχαριστω..βρηκα το αναλογο ποστ...http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=11284&highlight=%EC%F5%E4%E9%E1
Πάντος το ερώτημα θα συμφωνήσεις μαζί μου πιστεύω έχει μείνει αναπάντητο!
Πάντος το ερώτημα θα συμφωνήσεις μαζί μου πιστεύω έχει μείνει αναπάντητο!ναι,οντως......x-files,εχει γινει αυτο το οστρακο....και το αστειο,ειναι οτι μου το εφερε ενας φιλος,και το φιλοξενω σε ενα μικρο ενυδρειο....φοβηθηκα να το βαλω στο μεγαλο μου....αν δειξει παντως περιεργα-ασχημα σημαδια..εχω τη λυση:p..το πιανω,ανοιγμα με πηρουνι...και μπολικο λεμονι.....:D:D
Όταν ολοκληρώσω το τεστ που τρέχει εδώ και ένα μήνα σε άστρωτο ενυδρείο με δέκα από αυτά θα δούμε!!! Ταυτόχρονα μπορείς και εσύ να δεις τι γίνεται με συχνά τεστ στο ενυδρείο που το φιλοξενείς! Ως πρώτη πάντος απάντηση μπορώ να πω οτι δεν καταναλώνει Νιτρικά!
Ως πρώτη πάντος απάντηση μπορώ να πω οτι δεν καταναλώνει Νιτρικά!.χεχεχε...μαλλον το μονο που καταναλωνει ειναι....η υπομονη μας.....:D:D
Με σημερινές μετρήσεις και χωρίς καμία αλλαγή νερού βλέπω πάντος τιμές σε αποδεκτά όρια που δεν ξέρω αν θα έπρεπε! Θα δοκιμάσω να βάλω στο ενυδρείο ένα χρυσόψαρο για να δω τι παίζει
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.