PDA

Επιστροφή στο Forum : Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 7 του Μαη 2006

Pritanis
05-05-06, 12:19
Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 7 του Μαη 2006 Την Κυριακη 7 του Μάη θα γινει η καθιερωμενη συναντηση των ενυδρειοφιλων Βορειου Eλλαδος....... Ειμαστε ολοι προσκεκλημενοι!!!!!!

Πληροφοριες http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9672 (showthread.php?t=9672)

klaz
05-05-06, 12:26
Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 7 του Μαη 2006 Την Κυριακη 7 του Μάη θα γινει η καθιερωμενη συναντηση των ενυδρειοφιλων Βορειου Eλλαδος....... Ειμαστε ολοι προσκεκλημενοι!!!!!!

Πληροφοριες http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9672......για (http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9672[/quote]......για) να δουμε........θα ερθεις αυτη τη φορα......???:D :D

Pritanis
05-05-06, 12:37
Θα ερθω να σου τα ψαλλω...... Ακους εκει να στηνεις ενυδρειο και να μην καλεις τον πνευματικο σου πατερα........ ΦΟΥΤΟΥ σου.......

mikenuke
05-05-06, 13:23
Μη κατηγορεις το φιλο μου το Νικο γιατι δεν εχει κλαδεματα.Εχεις και λερωμενη φωλια! Ακου να μην καλεις τον πνευματικο σου πατερα!

klaz
05-05-06, 13:34
Μη κατηγορεις το φιλο μου το Νικο γιατι δεν εχει κλαδεματα.Εχεις και λερωμενη φωλια! Ακου να μην καλεις τον πνευματικο σου πατερα!ναι.....ασε τωρα...μια φορα που πηγα να τον δω για να μου δωσει κατι...μου εστειλε τη γραμματεα του.........;) αρε φτωχεια....:D

lasal
05-05-06, 13:37
Τουλάχιστον ήταν καλή η γραμματέα?
Λές να έρθει και αυτή στην συνάντηση?
:D:D:D

Pritanis
05-05-06, 13:40
Φρονιμα!!!!!!! Κλαζακο κ**οτριβεσαι και θα στις βρεξω...... Να μην με καλεσεις.....Ποιος ξερει τι παππαδες εκανες παλι και μετα θα μου κλαιγεσαι παλι........

Archon
05-05-06, 13:42
να κάνω τον δικηγόρο του klazβόλου....έχω την εντύπωση ότι υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το GAB....καλά βέβαια που δεν πήγαμε όλοι γιατί ακόμα θα έψηνε....

klaz
05-05-06, 13:48
Τουλάχιστον ήταν καλή η γραμματέα?
Λές να έρθει και αυτή στην συνάντηση?
:D:D:D...χεχεχεεχε,αυτην την κανω θετη μαμα....και θα αρχισω θηλασμο μεχρι τα 60 μου.....:D :D :D

Pritanis
05-05-06, 16:37
Λαθος κανεις ..... Υπαρχει ποστ που λεεει πως ενημερωσε τους ενδιαφερομενους με σμς.....Τοσο αλητης ειναι ο Κλαζ......

klaz
05-05-06, 21:54
Λαθος κανεις ..... Υπαρχει ποστ που λεεει πως ενημερωσε τους ενδιαφερομενους με σμς.....Τοσο αλητης ειναι ο Κλαζ......moi...?αλητης......?παπαπα..βαριες εκφρασεις νικο μου....στη συναντηση θα ερθω μεταμφιασμενος για να μην μου τα :smt014:smt084:smt084:smt076:smt075:smt021:smt091. ......:D

Fonamstel
06-05-06, 01:02
Sorry που διακόπτω τις κοκορομαχίες, ( :D ) αλλά θέλω να ενημερώσω οτι στην περι ου ο λόγος συνάντηση θα φέρω ένα κουβά υγροφίλες και ανουμπίες (νανα) - λόγω ξεστησήματος 2 ενυδρείων.
Πάρε κόσμε :p :p :p

Δυστυχώς ένα DVD που επίσης ήθελα να φέρω και να μοιραστεί (reef σε High Definition) μάλλον "τσάκισε"... στην επόμενη όμως... ;)

Α! αν έχει κάποιος φακή (και ρικια, αλλά δεν τρελλαίνομαι κιόλας)... θα ήμουν ευγνώμων.

See ya on Sunday :)

klaz
06-05-06, 08:32
Sorry που διακόπτω τις κοκορομαχίες, ( :D ) αλλά θέλω να ενημερώσω οτι στην περι ου ο λόγος συνάντηση θα φέρω ένα κουβά υγροφίλες και ανουμπίες (νανα) - λόγω ξεστησήματος 2 ενυδρείων.
Πάρε κόσμε :p :p :p

Δυστυχώς ένα DVD που επίσης ήθελα να φέρω και να μοιραστεί (reef σε High Definition) μάλλον "τσάκισε"... στην επόμενη όμως... ;)

Α! αν έχει κάποιος φακή (και ρικια, αλλά δεν τρελλαίνομαι κιόλας)... θα ήμουν ευγνώμων.

See ya on Sunday :) εγω ενδιαφερομαι.....θα σου φερω και φακη....(προσπαθω να την ξεφορτωθω απο το μικρο μου ενυδρειο.....αφου θελεις να μπλεξεις ...πολυ ευχαριστως.!!!!):pΥΓ. το dvd μην μου πεις οτι ειναι το ''coral reef'' που ψαχνω εδω και καιρο...εεε?????

Fonamstel
06-05-06, 10:00
το dvd μην μου πεις οτι ειναι το ''coral reef'' που ψαχνω εδω και καιρο...εεε?????
Ναι αυτό είναι :)

klaz
06-05-06, 10:12
Ναι αυτό είναι :)φεεεεεεεεερτοοοοοοοο,και θα σου φερω φακη,ρεβυθια,και οτι αλλο οσπριο θελεις.......:D:D:Dαα,φερε και υγροφιλες pour moi...;)........