PDA

Επιστροφή στο Forum : Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!!


Tolis
27-04-06, 14:46
Μεσα σε ενα, η δυο, φορουμ συζητησεων, στα μηνυματα, ειναι αναποφευκτο να γινονται ορθογραφικα λαθη, ειτε γιατι οι γραφοντες δεν εχουν τις απαιτουμενες γνωσεις ορθογραφιας (θεμιτο - δεν ειμαστε φορουμ φιλολογιας), ειτε απο κεκτημενη ταχυτητα. Αφορμη γιαυτο το ποστ, ειναι η εξαλλη χαρα που ενιωσαν καποιοι οταν ειδαν σε "επισημο" μπανερ μας, τον παρατονισμο στη λεξη "συμμέτοχης".
Για το μη χαριτωμενο του πραγματος, να επαναλαβουμε οτι αν τα ορθογραφικα ειναι αποδεκτα στα μηνυματα των φορουμ, δεν ειναι καθολου αποδεκτα οταν υποτιθεται οτι οι υπευθυνοι-ιδιοκτητες-συγγραφεις γραφουν επισημα αρθρα. Και οχι μονο τα ορθογραφικα, αλλά και τα συντακτικά, και τα μεταφραστικα, και οτι εχει να κανει με το να δωσεις να καταλαβει στον αναγνωστη τι εννοεις.
Ετσι, για να συνεχισω κι εγω το payback time, να προσφερω ενα μικρο δειγμα, ενος αρθρου για το Vienna Zoo, με τιτλο SCHONBRUNNER TIERGARTEN, που υπεπεσε στην αντιληψη μου. Το αρθρο αυτο (σε PDF παρακαλω) ειναι επισημως αναρτημενο στο πορταλ του συγγραφεως-συνιδιοκτητη.
Παρ' ολο που οι 5 πρωτες σελιδες του, ειναι κατα λεξην (κυριολεκτικα) μεταφραση απο την αντιστοιχη ξενογλωσση ιστοσελιδα http://www.zoovienna.at/e/geschichte.html , οι συγγραφεις δεν ριχνουν το επιπεδο τους για να αναφερουν οτι ειναι μεταφραση, αλλά αναφερουν τους εαυτους τους ως Συγγραφέας – Φωτογραφίες: ταδε – ταδε. Δεν ξερουν οτι ετσι, (περαν του οτι τυπικα και ηθικα ειθισται να αναφερεται κατι ως μεταφραση και οχι ως οικειοποιηση), κανουν ακομη χειροτερη την θεση τους ως "συγγραφεις", μιας και μη λεγοντας οτι το παρακατω κειμενο ειναι μεταφραση του systran (η καποιου αλλου προγραμματος) επιδεινωνουν τη θεση τους ως συγγραφεις ακαταληπτων κειμενων.
Θα παραθεσω μερικα δειγματακια, βαζοντας το πρωτοτυπο αγγλικο κειμενο και την "μεταφραση" του απο κατω:

The facility consisted of 12 enclosures with equally sized animal houses along with an administrative/technical building opening into a garden area.
Η δυνατότητα αποτελέστηκε από 12 συνημμένα με τα εξίσου μεγέθους ζωικά σπίτια μαζί με ένα διοικητικό/τεχνικό άνοιγμα οικοδόμησης σε μια περιοχή κήπων.

Η εγκατασταση (facility) εγινε ...δυνατοτητα, μου αρεσαν πολυ τα ζωικα σπιτια, και το διοικητικο-τεχνικο ανοιγμα οικοδομησης σε μια περιοχη κηπων ηταν κορυφαια στιγμη εμπνευσης.

The exotic animals were crowd pleasers - they drew visitors from Vienna and its surroundings, along with many foreign guests into the Imperial menagerie.
Τα εξωτικά ζώα ήταν διασκεδαστές του πλήθους - έσυραν τους επισκέπτες από τη Βιέννη και τα περίχωρά του, μαζί με πολλούς ξένους φιλοξενουμένους στο αυτοκρατορικό θηριοτροφείο.

(drew-draw-προσλεκυω στην συγκεκριμενη περιπτωση, κι οχι..σερνω) Δεν μας λεει ο συγγραφευς αν υπηρχε προβλεψη ξεσκονισματος στους επισκεπτες, αφου τους ειχαν σύρει τοσα χιλιομετρα και τους ειχαν κανει χάλια...

A parrot exhibition was installed in the pavilion, whereby the cages along with their perches could be rolled out the opened windows on small tracks.
Μια έκθεση παπαγάλων εγκαταστάθηκε στο περίπτερο, στο οποίο τα κλουβιά μαζί με τις θέσεις που κούρνιαζαν τα πουλιά μπορούσαν να ξεδιπλωθούν από ανοιγμένα παράθυρα.

Τα κλουβια απλως κυλουσαν (rolled out) σε μικρες σιδηροτροχιες (small tracks) για να βγουν απο τα παραθυρα, αλλά εμεις ανακαλυψαμε τα πρωτοποριακα κλουβια που ...ξεδιπλωνονται..

The victims included the beloved rhino bull "Toni" who, up until the time of his death, allowed his keeper to ride on his back, much to the amusement of zoo visitors.
Τα θύματα περιέλαβαν τον αγαπημένο ρινόκερο ταύρο "Toni", ο οποίος μέχρι το χρόνο του θανάτου του, επέτρεψε στο φύλακά του για τον οδηγήσει στην πλάτη του, καθώς
επίσης προσέφερε πολύ στην διασκέδαση των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου.

Εδω δεν ειναι σαφεις, ανεβαινε ο ρινοκερας στη πλατη του φυλακα και ...οδηγουσε? το αντιθετο? Ride σημαινει καβαλαω στη συγκεκριμενη περιπτωση, και οχι οδηγω...

Το αγαπημενο μου: Ο Antonius εισήγαγε την ιδέα της αιχμάλωτης αναπαραγωγής των απειλούμενων υπό εξαφάνιση ζωικών ειδών στο Schonbrunn.

Σταματω εδω τις παραθεσεις, οσοι θελετε κι αντεχετε διαβαστε ολκληρες τις 5 σελιδες κι αν βγαλετε νοημα...

Το θεμα ειναι αλλο. Εστω μια ματια ενος μετριως εξυπνου ανθρωπου στο κειμενο, εστω αφου το μεταφρασει με καποιο προγραμμα, αρκει για να γραψει το σωστο...αλλά οχι. Αυτοι, με την επαρση και την αλαζονεια που εχουν δειξει τον τελευταιο καιρο επειδη "πανε καλα" (νομιζουν-και θα με θυμηθειτε σε λιγο καιρο), δεν μπαινουν, οπως δεν εμπαιναν ποτε, και δεν θα μπουν ποτε, στη διαδικασια να γραψουν κατι σοβαρο. Το μονο που θελουν ειναι να "δειχνουν" πολυ πραμα, κι ας ειναι το πραμα αυτο για τα μπαζα. Ωραιες οι κορδελλες και οι φιοριτουρες, αλλά μακροπροθεσμα οι χομπιστες θα καταλαβουν οτι πρεπει να εχεις και καποιο εργο ουσιας να δειξεις απο κατω...

Για το χαριτωμενο του πραγματος, θα αφησουμε τον παρατονισμο ως εχει μεχρι την πραγματοποιηση της εκδρομης, μιας και διαθετουμε χιουμορ αφθονον, αλλά οχι ΜΟΝΟ...

george
27-04-06, 14:52
Να ΄σαι καλά ρε Τόλη.
Για ακόμη μια φορά....ήσουν απολαυστικός...και έβαλες στην θέση τους (με επιχειρήματα) κάποιους που σε ένα πράγμα μόνο πετύχαν.
Να εντυπωσιάσουν αυτούς που δεν μπορούν να δούνε την διαφορά !!!

Το έχεις ξανακάνει και παλιότερα με επιτυχία και με άλλους σε άλλο φόρουμ.
Καιρός είναι να ξυπνήσουν όλοι...μηδενός εξαιρουμένου !!!

:smt041 :smt041 :smt041

Giorgos
27-04-06, 16:10
Μπορεί η μετάφραση του άρθρου να είναι για γέλια (για κλάματα θα έλεγα), αλλά τέτοιου είδους "δουλειές" δυστυχώς πάνε το χόμπι μας πίσω... πολύ πίσω.
Είναι ολοφάνερο ότι κάποια πράγματα γίνονται μόνο και μόνο για να φαίνεται ότι "κάτι κινείται" χωρίς όμως να πέφτει βάρος εκεί που πρέπει... δηλαδή στην ουσία και το πως θα πάει το χόμπι μπροστά.

soza
27-04-06, 16:29
Kακιες Γιωργο μου...
Εγω θα ελεγα να κοιταξουμε την εκπαιδευτικη πλευρα του συγκεκριμενου αρθρου.

Εγω ας πουμε εμαθα.. οτι μεσα σε ζωικα σπιτια, καμια φορα και κυκλικα loggia (αυτο το τελευταιο φαινεται..δεν το ηξερε για να το μεταφρασει το προγραμμα), αναπαραγαγονται πτηνα που χρειαζονται νερο ( λες και υπαρχουν και αλλα πτηνα που δεν χρειαζονται νερο ) και τα οποια ειναι...
άλκες, αλπικά μηρυκαστικά, πιγκουίνοι, αρκούδες και φώκιες.

netblues
27-04-06, 16:29
Μα ολα δεν γινονται για το καλο του....... (το ξεχασαμε πια...) :mad::mad:

γαυρος
27-04-06, 16:59
1.αναζητηται ρινοκερας που να ειναι εκπαιδευμενος να ανεβαινει στην πλατη του φυλακα του και να τον πηγαινει τσαρκα!!:smt074
2.αναζητουνται ζωικα σπιτια για ανοιγματα δομησης σε περιοχη κηπων!!:smt102
3.αναζητηται ξεσκονηστηρι...:smt016
4.αναζητουνται ξεδιπλουμενα κλουβια !!!:smt102

και επειδη διατελω υπο αιχμαλωτη αναπαραγωγη, καποιος να με βοηθησει ?:smt100

μηπως θαπρεπε να τα εβαζα ξεχωριστα και απο κατω ενα poll, που ο καθενας να μας λεει τι εννοει ο...νταλαρας???:smt035

για να καταλαβετε, ο εις εκ των-...συγγραφεα δε θα το λεγα με τιποτα,
μαλλον θα τολεγα αποτυ-χεσαντων μεταφραστων (αυτο καλο μου ακουγεται)-, ηταν ο συλληψας την αμιμητη και ανομολογητη εκεινη ιστορικη φραση,
ποσο νταλαρ...εεε λαθος, οτι καποιοι ειναι ενυδρεια χωρις καπακια!!:smt101
και φυσικα αυτο αγαπητα μου παιδια ΔΕΝ ηταν μεταφρασμενο, εχετε το λογο μου.-+10
το ειπε με καμαρι, και μαλιστα το ανεφωνησεν δις!!:smt021:smt021
μονη διαφορα οτι το πρωτο σετακι απο καπακια ηταν 6, αλλα μετα απο μια
φοβερα δυσκολη συσκεψη με τον εαυτο του,
ανεφωνησεν ως νεος πιλατος!!:smt019

αααααααααντε ρε...6....λαθος, 5 ενυδρεια χωρις καπακια εισαστε !!!:smt031:smt031:smt031:smt031:smt031

στο θεμα μας παλι.
χαρηκε τοσο πολυ η <ποιοτικη ομαδα>, που μαζευτηκαν ολοι οι ...
το εικονακι ρε ρουφιανε αχαρ,
απο κατω και εκαναν αυτα τα πανεξυπνα και πρωτυπα σχολια που κανουν ολοι οι κλακαδοροι !!! :smt041:smt041 αυτο δηλαδη.
χαρα πουκαναααααααανννν,:smt038 τι να σας λεω.
ηθελα ναξερα, πραγματικα δηλαδη, πως ακομη δεν εχουν μαζεψει γιαουρτακια και να πραξουν τα δεοντα:smt063,
μια και ο νομος 4000 δεν ισχυει πια,
ηταν χουντικος, χουντικος οπως λεμε <Ο αγων μου>:smt075, του γνωστου αδολφου,
που εναγωνιως καποιοι εδιναν γη και υδωρ ( αρε δασκαλε παλι σε θυμηθηκα) να το βρουν και να το διαβασουν,
και να ακολουθησουν και τις δημοκρατικες του συμβουλες!!zw
ποιο παιδακι αντιμιλησε??? :smt091
κοψιμο τη γλωσσα!!:smt065
ποιος μοντερεητορ μας εκανε ρομπα???:smt064
σβησιμο το ποστ!!!:smt051
ποιος δεν μας απεκαλεσε ΓΙΕς ΜΑΣΤΕΡ??+-3:smt079
την αγουσα στα αποδυτηρια !!!:smt079
θετε κιαλλα ???:smt018
αφηστε θα παει μακρυα το ποστ...θα σας πω αρκετα!!:smt031

οπως ειπε και ο φανταστικος μας προεδρας, :smt050
ενας μεσος νους θα εριχνε μια ματια να δει τι σκατα εβγαλε απο τη μεταφραση (εδω γελανε).:smt082
ενας παλι μεσος νους που ξερει την Ελληνικη γλωσσα, δεν θα ανεβαζε αυτο το αισχος απο συντακτικο και νοημα σε pdf,
για να κυκλοφορησει στο διαδικτυο.:smt018
αντιθετα ενας που διαθετει αυτο το μυαλο (iq ραδικιου):smt118 -που εγω το αμφισβητω (ειναι κατωτερο εννοω):smt069
-θα το εκανε μετα χαρας, αρκει να εδειχνε σε καποιους κλακαδορους του οτι ειναι εργατης και εφτυσε αιμα να το γραψει!:smt005
δυστυχως ομως για τους χομπιστες, πολλοι θα το διαβασουν και θα χαλασουν τη φαια τους ουσια,
προσπαθωντας να ερμηνευσουν τι θελει να πει ο νταλαρας που το γραψε!!:smt102

koulio
27-04-06, 17:17
τι να πει κανεις......εγω παντως (γιατι με τρωει το χερι μου)
θα το εβαζα το συγκεκριμενο ποστ (αυτο που γραφουμε τωρα )
στην απεναντι παραλια γιατι υπαρχουν πολλοι παραθεριστες (απο την απενατι παντα παραλια ) που εχουν αποριες τι εννοει ο ποιητης .....:smt035 :smt035

αλλα εχω κοντα τα χερια μου γιατι δεν με αφηνει ο νονος.......

ασε που να το το δειτε θα πεσουν τα "μαγικα" και θα εξαφανιστει ή θα γινει
modify αυτο και αλλα αρθρα ..............

παντα για το καλο.........

klaz
27-04-06, 18:57
τι να πει κανεις......εγω παντως (γιατι με τρωει το χερι μου)
θα το εβαζα το συγκεκριμενο ποστ (αυτο που γραφουμε τωρα )
στην απεναντι παραλια γιατι υπαρχουν πολλοι παραθεριστες (απο την απενατι παντα παραλια ) που εχουν αποριες τι εννοει ο ποιητης .....:smt035 :smt035

αλλα εχω κοντα τα χερια μου γιατι δεν με αφηνει ο νονος.......

ασε που να το το δειτε θα πεσουν τα "μαγικα" και θα εξαφανιστει ή θα γινει
modify αυτο και αλλα αρθρα ..............

παντα για το καλο.........μαζι σου κυριακο....:smt118:smt096

george
27-04-06, 19:15
Για να δούμε.....ας παίξουμε ένα παιχνιδάκι ...θέλετε παιδάκια ;;
Ελάτε όλοι μαζί...καθήστε κοντά. Ωραίαααααααα
Έτοιμοι ;;;

Πάμε λοιπον και καλή σας διασκέδαση :

1) πάμε εδώ : http://trans.otenet.gr/systran/box
2) επιλέγουμε ένα αγγλικό κείμενο από αυτά που παραθέτει πάνω ο Τόλης.
Ας πούμε....αυτό :
The exotic animals were crowd pleasers - they drew visitors from Vienna and its surroundings, along with many foreign guests into the Imperial menagerie
3) αντιγραφή-επικόλληση (copy-paste εις την βαρβαρικήν) στο πλαίσιο του systran (Εισαγωγή κειμένου ή διεύθυνσης ιστοσελίδας)
TΣΟΥΠ....το βάλαμε ;
Ωραίααααααα
4) Πατάμε το μαγικό κουμπάκι "Επεξεργασία" αφού βεβαιωθούμε ότι η επιλογή ειναι για μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά
5) 'Ετοιμοι ;;; ΠΑΜΕ !!!
6) Ας διαβάσουμε το αποτέλεσμα :
Τα εξωτικά ζώα ήταν pleasers πλήθους - έσυραν τους επισκέπτες από τη Βιέννη και τα περίχωρά του, μαζί με πολλούς ξένους φιλοξενουμένους στο αυτοκρατορικό θηριοτροφείο

Πω πω...τι βλέπουν τα ματάκια μου.

Καλέ ....πλάκα έχει....ας κάνω άλλο ένα.

Αυτό :
The facility consisted of 12 enclosures with equally sized animal houses along with an administrative/technical building opening into a garden area
Και ΤΣΟΥΠ :
Η δυνατότητα αποτελέσθηκε από 12 συνημμένα με τα εξίσου μεγέθους ζωικά σπίτια μαζί με ένα διοικητικό/τεχνικό άνοιγμα οικοδόμησης σε μια περιοχή κήπωνΒρε αει στο καλό...γελάσαμε και σήμερα.

Πάρτο και στα Γαλλικά πρόεδρε :

Le service s'est compos&eacute; de 12 cl&ocirc;tures avec &eacute;galement a class&eacute; les &eacute;tables avec ouverture administrative/technique de b&acirc;timent dans un secteur de jardin

Και στα Γερμανικά (για τα φασιστοειδή):
Der Service bestand aus 12 Einschlie&szlig;ungen mit gleichm&auml;&szlig;ig sortierte St&auml;lle zusammen mit einer administrativen/technischen Geb&auml;ude&ouml;ffnung in einen Gartenbereich

Και στα Ιταλικά :
La funzione ha consistito di 12 recinzioni con ugualmente ha graduato le stalle secondo la misura con apertura amministrativa/tecnica della costruzione in una zona del giardino

Kαι στα Ισπανικά :
La facilidad consisti&oacute; en 12 recintos con igualmente clasific&oacute; los establos junto con una abertura administrativa/t&eacute;cnica del edificio en un &aacute;rea del jard&iacute;n

Και στα Ρώσικα :
Средство consist of 12 приложения с равн определило размер животные дома вместе с управленческим/технически отверстием здания в зону сада

Και στα Ολλανδικά :De faciliteit bestond uit 12 bijlagen met even met maat dierenhuizen samen met het administratieve/technische de bouw openen in een tuingebied

Και στα Πορτογαλικά :
A facilidade consistiu em 12 cercos com ingualmente f&ecirc;z sob medida as casas animais junto com abertura administrativa/t&eacute;cnica do edif&iacute;cio em uma &aacute;rea do jardim



Είδατε πόσες γλώσσες μιλάω βρε ;;;

Αφιερωμένο...στους φίλους μου...τους απέναντι...με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ !

klaz
27-04-06, 19:18
+-4+-4+-4+-4+-4:smt023:smt023:smt023μπραβο σαλονικιε μας...λινκμαν πραγματικα τις μιλας ολες........:smt087:smt055

koulio
27-04-06, 19:19
γιωργο εχω μεινει αφωνος απο τις γνωσεις και την πολυγλωσσια σου .....

ευγε σου αξιζουν πολλα βραβεια .....

klaz
27-04-06, 19:22
γιωργο εχω μεινει αφωνος απο τις γνωσεις και την πολυγλωσσια σου .....

ευγε σου αξιζουν πολλα βραβεια .....να προσθεσω και ξανα ενα μπραβο...οχι οπως μερικες-μερικες..που το μυαλο τους ειναι συνεχεια στο πονηρο..??και μην αρχισετε παλι τα ιδια με τη μυγα κλπ.......:smt023

γαυρος
27-04-06, 19:23
βρε καρνταση ,
μενω αναυδας με την επιστημονικη σου καρτιση.

αλλα για μεταφρασε μου αυτο...

εις την κορεατικήν ειναι !!!
나를 당신은 당신이 인 합계 dalaras를 취급한다:smt035:smt035

george
27-04-06, 19:27
H κάρτιση μου δεν μπορεί να σε βοηθήσει φίλε μου.
Τα πτυχία μου...τα βραβεία και τα παράσημα μου δεν είναι αρκετά.
Διότι το systran μου δεν βγάζει μεταφράσεις Ασιατικών γλωσσών καθότι μάλλον μου λείπουν οι γραμματοσειρές !

Αν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει...τώρα που σας έμαθα το παιχνίδι...βουρ !

Εγώ φτάνει...δεν περιγράφω άλλο...και μέχρι την επόμενη πρόκληση...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

γαυρος
27-04-06, 19:40
μια που τυγχανει να ειμαι αθρωπας των γραμματονε:smt118, να σε βοηθησω αγαπητε!!

παμε γιαπωνεζικα!!!!

設備は庭区域に管理上か技術的な建物の入り口と共に均等にの12のエンクロージャから大きさで分類した動物 小屋を成っていた

παμε κορεατικα!!!

정원 지역으로 행정 기술적인 건물 개통과 함께 동등하게를 가진 12의 울안이 시설에 의하여 치수를 쟀다 동물 우리를 이루어져 있었다

παμε κινεζικα !!!

设施包括了12封入物与相等地与一个行政或技术大厦开头一起估量了饲养房入庭院区域

παμε παραδοσιακα κινεζικα !!!

設施包括了12封入物與相等地與一個行政或技術大廈開頭一起估量了飼養房入庭院區域

παμε σουαχιλι !!!

Η δυνατότητα αποτελέστηκε από 12 συνημμένα με τα εξίσου μεγέθους ζωικά σπίτια μαζί με ένα διοικητικό/τεχνικό άνοιγμα οικοδόμησης σε μια περιοχή κήπων.:smt031:smt031:smt031

soza
27-04-06, 19:54
Ολα τα καταλαβα Γαυρε μου... μονο τα Σουαχιλι δεν επιασα :D :D

γαυρος
27-04-06, 19:56
εδω δεν τα καταλαβε ο αντι-γραφεας :smt048 :smt048

netblues
27-04-06, 20:04
Ρε σεις... ξεχασατε το σημαντικοτερο.. τα ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ!!!!

Blanch
27-04-06, 22:13
Υποκλίνομαι στην γνώση και προπάντων στην έρευνα! Δεν έχω να πω τίποτε άλλο! Ευχαριστώ! +-3 +-3 +-3 Είμαι ήδη ένας καλύτερος άνθρωπας! :D

Giorgos
27-04-06, 22:15
Ποια Νορβηγικά αγαπητέ Σωτήρη;
Εδώ οι περισσότεροι ακόμα περιμένουμε να μεταφραστεί επιτέλους στα..... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
Μπας και καταλάβουμε τι εννοεί ο ποιητής.....

george
27-04-06, 22:36
Ως μεταφραστής-συστρανιστής να διευκρινήσω ότι ίσως να έχετε προβλήματα με τον φυλλομετρητή σας (browser εις την βαρβαρικήν) και βλέπετε την μετάφραση
με παραποιημένους χαρακτήρες και γράμματα.
Αυτό οφείλεται ίσως στην διαφορετική κωδικοποίηση της παρούσης σελίδος.

Επίσης...μην παίζετε και πολύ με το systran γιατί μετά από λίγο δεν θα σας μεταφράζει άλλο τα κείμενα και θα σας ζητάει να τον αγοράσετε.

Μην μείνουμε στις λεπτομέρειες...ένα τεστ έκανα μόνο...ένα παιχνιδάκι...για να διασκεδάσουμε !

Γιατί έχουμε χιούμορ εμείς !!!

klaz
27-04-06, 22:49
απο χιουμορ....36 χρονια ....!!!!!....ζωη να'χουμε περναμε σουπερ εδω μεσα:smt054:smt054:smt054:smt054:smt054:smt054:smt 054:smt054:smt054:smt054:smt054:smt054

Mariel
28-04-06, 00:58
απορω πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το θεμα...α ρε γαυρε,χαραμιζεται το συγγραφικο σου ταλεντο εδω μεσα....μηπως να πας απο'κει???

Υ.Γ.να κανω κι εγω η αθωα μοντ μια ερωτηση...το κειμενο για το ζωολογικο κηπο τι δουλεια εχει με τα ψαρια????

Tolis
28-04-06, 01:18
Ειναι προαγγελος 5 σελιδων μεταφρασμενο (λεμε τωρα) απο την ιστοσελιδα του ζωολογικου κηπου της Αυστριας, για να καταληξει σε ρεπορταζ του Ενυδρειου τους.
Και στο συμπερασμα βεβαια, οτι Πέραν των υπόλοιπων χωρών της Ευρώπης το ******** πλέον είναι γνωστό και υποστηρίζεται από
το Αυστριακό Κράτος. :smt109

george
28-04-06, 08:23
Ρε σεις... ξεχασατε το σημαντικοτερο.. τα ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ!!!!

Μετά από απαίτηση εκατοντάδων φίλων από την Νορβηγία που δεν μπορούν να διαβάσουν τον θησαυρό των γνώσεων που βρίσκεται στην εν λόγω ιστοσελίδα θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προώθηση του χόμπυ και θα βοηθήσω στην μετάφραση με τα άψογα Νορβηγικά που γνωρίζω (αν και δυσκολεύτικα...το βρήκα...ο linkman ) :

Anlegget best&#229;r av 12 inngjerdinger med like stor dyrhus sammen med en administrative teknisk bygnings&#229; &#229;pne inn i en hageomr&#229;de

Juan
28-04-06, 09:43
Τελικά αυτό που κατάλαβα (τώρα πια) είναι ότι κάνετε μπάνιο και στην απέναντι παραλία, ε ?! Μάλλον θα σας αρέσουν οι τουρίστες-στριές !! :smt003
Αν μιλούν άλλη γλώσσα εκεί... είναι λογικό να μην μπορούμε να καταλάβουμε ! ..αυτό δεν είναι νέο.

Theokyr
28-04-06, 09:43
Πάντως εγώ που είμαι στην απέξω και νέο σχετικά μέλος, νομίζω ότι είναι κρίμα που οτιδήποτε και αν κάνουμε στην Ελλάδα να μην μπορεί να γίνεται συλλογικά και να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε...

Και για να είμαι ειλικρινής (και χωρίς να ξέρω απολύτως τίποτα από το "σκηνικό" ούτε και με ενδιαφέρει να μάθω) συνήθως ευθύνη έχουν όλες οι πλευρές.

Θεόφιλος

Archon
28-04-06, 10:55
Και για να είμαι ειλικρινής (και χωρίς να ξέρω απολύτως τίποτα από το "σκηνικό" ούτε και με ενδιαφέρει να μάθω) συνήθως ευθύνη έχουν όλες οι πλευρές.


Το ίδιο νομίζω και εγώ. Το κείμενο πιο πάνω μου έφτιαξε την μέρα.:p .
Δεν νομίζω ότι είναι κακό να υπάρχουν πολλές παραλίες. Τυχαία βρήκα πριν κανα δυο βδομάδες την άλλη παραλία και έχω να πω τα εξής....
1. Ωραίο "εξώφυλλο"
2. Ωραία "προώθηση"
3. Ωραίο στήσιμο

αλλά....
Το forum το κάνουν τα άτομα που συμμετέχουν.....και εδώ το έχω βρει.

πάντως και άτομα που πήγαν για μπάνιο στην άλλη παραλία με είχαν βοηθήσει εδώ στο παρελθόν, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι κακό για αυτούς. Ούτε φυσικά η επιλογή του προέδρου να συνεργάζετε με αυτά τα άτομα τόσο καιρό, μπορούμε να πούμε ότι ήταν λάθος εκ του αποτελέσματος.
απλά shit happens.

Με σεβασμό

george
28-04-06, 11:17
Πάντως εγώ που είμαι στην απέξω και νέο σχετικά μέλος, νομίζω ότι είναι κρίμα που οτιδήποτε και αν κάνουμε στην Ελλάδα να μην μπορεί να γίνεται συλλογικά και να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε...
Και για να είμαι ειλικρινής (και χωρίς να ξέρω απολύτως τίποτα από το "σκηνικό" ούτε και με ενδιαφέρει να μάθω) συνήθως ευθύνη έχουν όλες οι πλευρές.
Θεόφιλος

Kαλά όλα αυτά στην θεωρία αλλά στην πράξη τι γίνεται ;;
Γεγονότα σαν το παραπάνω αποδεικνύουν γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και γιατί επιλέξαμε χωριστές παραλίες που συχνά όμως έχουν τους ίδιους τουρίστες.
Το τρίπτυχο ήλιος-σουβλάκι-συρτάκι δεν περνάει πια και οι τουρίστες έχουν αρχίσει να απαιτούν σεβασμό και καλύτερες υπηρεσίες.

Το ίδιο νομίζω και εγώ. Το κείμενο πιο πάνω μου έφτιαξε την μέρα.:p .
Δεν νομίζω ότι είναι κακό να υπάρχουν πολλές παραλίες. Τυχαία βρήκα πριν κανα δυο βδομάδες την άλλη παραλία και έχω να πω τα εξής....
1. Ωραίο "εξώφυλλο"
2. Ωραία "προώθηση"
3. Ωραίο στήσιμο
αλλά....
Το forum το κάνουν τα άτομα που συμμετέχουν.....και εδώ το έχω βρει.
Πάντως και άτομα που πήγαν για μπάνιο στην άλλη παραλία με είχαν βοηθήσει εδώ στο παρελθόν, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι κακό για αυτούς. Ούτε φυσικά η επιλογή του προέδρου να συνεργάζετε με αυτά τα άτομα τόσο καιρό, μπορούμε να πούμε ότι ήταν λάθος εκ του αποτελέσματος.
απλά shit happens.


Φίλε Αντώνη....δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να διαλέξει....εδώ ή εκεί.
Πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με άτομα με κρίση και ικανότητες για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.Και είναι απόλυτα θεμιτό.
Εσύ την επιλογή σου την έκανες.

Από εκεί και πέρα όμως έχουμε κάθε δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε αυτό που κάνουμε ...για το καλό του χόμπυ !!!

Tolis
28-04-06, 11:29
Δεν εχουμε τιποτα με τα ατομα που πηγαν για μπανιο απο κει, μονο απο κει ή και απο κει. Δεν εχουμε τιποτα με τα μελη κανενος φορουμ.
Οι διαφορες ειναι καθαρα με τους ιδιοκτητες (δεν ξαναμπαινουμε στο πως και γιατι).

Το εξωφυλλο, και η προωθηση, θα ηταν πολυ καλυτερα αν υπηρχε και σοβαροτητα ουσιας απο κατω - που δεν υπαρχει, κι αν υπηρχε λιγοτερη επαρση - που ξεχειλιζει, και που μας κανει κατα καιρους να "ασχολουμεθα" ενω δεν θαπρεπε. Ανταγωνιστικο το εχουν κανει αυτοι δυστυχως, με τροπο συκοφαντικοτατο.

Εδω και χρονια οι σχεσεις του Συλλογου και του GAB με τον ιδιοκτητη της ιστοσελιδας MCH ειναι κάκιστες. Αυτο δεν μας εμποδισε ποτε να την εχουμε στα links μας και να την συστηνουμε, μιας και την θεωρουμε χρησιμοτατη. Εννοω οτι ασχετως σχεσεων και τσακωμων, για οποιους λογους, δεν αγνοουμε κατι που κανει καλο στο χομπυ.

Archon
28-04-06, 13:07
Δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι, και γενικώς επικροτώ την αντιμετώπισή σας ( αν ενδιαφέρει). Φυσικά το κείμενο έπρεπε να σχολιαστεί και μάλιστα με χιούμορ όπως και έγινε….

Απλά ήθελα να τονίσω ότι καλό είναι μέσα σε όλα τα στραβά που βλέπουμε γύρω μας γενικά, σίγουρα υπάρχει και κάτι καλό….το οποίο καλό είναι να μην το παραβλέπουμε, ίσως ούτε και να το επικροτούμε αλλά να το έχουμε υπ’ όψιν μας για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και σε κάποιες (ανούσιες) λεπτομέρειες.
Δεν θέλω να φανεί ότι δίνω σε εσένα πρόεδρε συμβουλές αντιμετώπισης καταστάσεων….κάτι που μόνο δέκτης θα μπορούσα να είμαι από εσένα…απλά γράφω την άποψή μου, ίσως για τους νεότερους είτε σε ηλικία είτε στον χώρο.

Με σεβασμό

klaz
28-04-06, 13:16
Δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι, και γενικώς επικροτώ την αντιμετώπισή σας ( αν ενδιαφέρει). Φυσικά το κείμενο έπρεπε να σχολιαστεί και μάλιστα με χιούμορ όπως και έγινε….
τα χιουμοριστικα αστα σε μας...:p εσυ κανονισε να μαθεις τα πιτσιρικια υπολογιστες,να γινουν γατες στο ιντερνετ,να γινουν χομπιστες,να ερθουν στον συλλογο μας,και να μαζευτουμε πολλοι για να παμε εκδρομηηηηηηη....αντε ξυπνηστε να γινουμε πολλοι στην κερκινη!!!να το ριξουμε λιγο εξω:smt035 :smt035 (εχω παρει μιζα απο τον ταβερνιαρη...)

Archon
28-04-06, 13:20
εσύ τώρα δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις????:p
π.χ. να στήσεις ένα RIO 400????:smt043
όχι πως ζηλεύω....:rolleyes:

klaz
28-04-06, 13:23
εσύ τώρα δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις????:p
π.χ. να στήσεις ένα RIO 400????:smt043
όχι πως ζηλεύω....:rolleyes:.............................. ...............εγω σημερα θα ψηνω.....ελπιζω ΑΛΛΟΙ να μου το στησουν.....μηπως δω καμμια ασπρη μερα..με τις βλακειες που κανω...:D

lasal
28-04-06, 13:49
.............................................εγω σημερα θα ψηνω.....ελπιζω ΑΛΛΟΙ να μου το στησουν.....μηπως δω καμμια ασπρη μερα..με τις βλακειες που κανω...:D _|--------klaz-------

klaz
28-04-06, 13:54
_|--------klaz-------οριστε..οβελιας ..καταντησα....:rolleyes: :D :D :D :D αντε ..και συντομα με φωτος του ενυδρειου μου.....:smt054

γαυρος
28-04-06, 17:55
κι αν υπηρχε λιγοτερη επαρση - που ξεχειλιζει, και που μας κανει κατα καιρους να "ασχολουμεθα" ενω δεν θαπρεπε. Ανταγωνιστικο το εχουν κανει αυτοι δυστυχως, με τροπο συκοφαντικοτατο.

ρε προεδρα, το αλλο το καινουργιο με τον τοτο το μαθες?

παιρνω αφορμη την επαρση που ειπες.
εμενα προσωπικα μου ειπαν, σε μαγαζι και με κοσμο αρκετο - οτι εμεις / εσεις μαλλον, του ΔΣ,
( τα ενυδρεια χωρις καπακια καλε:smt021) κανετε - και προσοχη στον χρονο που χρησιμοποιω,
ειναι ενεστωτας διαρκειας για τους μη εχοντες σχεσην με την Ελληνικην,
+-3 κανετε λοιπον ενεργειες για ...επανενωση των 2 πλευρων.:smt035 ( εννοω τους ιδιοκτητες).

επειδη ξερω οτι ΔΕΝ ισχυει κατι τετοιο, μηπως να το αποκυρηξεις μετα...βδελυγμιας? (σορυ ρε κουλιο).
γιατι καλη η λασπη, αλλα ειναι για τα τουβλα.
οχι να την ριχνουμε και οπου κολλησει.
αρε μακιαβελλιιιιιιιι +-3+-3

φυσικα μην αμφισβητηθει αυτο που λεω, πρωτον γιατι θα πω και ονοματα,
και δευτερον ισως χασουμε την μπαλλα μετα!! -+11

πουναι η -+11 ...οεο ;;;;;;;:smt102:smt102

Tolis
29-04-06, 00:06
Δεν τιθεται κανενα θεμα επανενωσης με τους συγκεκριμενους (μιλαω για τους ιδιοκτητες παντα) - ειδικα μετα την σταση τους τον τελευταιο καιρο. Η επαρση και η αλαζονεια που δειξανε μολις πηγαν λιγο καλά, δειχνει πολυ καλα το ποιον τους, και δεν θα ηταν οτι καλυτερο τετοια ατομα σε ενα συλλογο...

george
30-04-06, 11:53
Eπειδή η δυνατότητα αποτελέστηκε από δώδεκα συνημμένα και το ΟΕΟ θα είναι σύντομα κοντά σας σε CD...επειδή το σκηνικό στις παραλίες έχει ρινόκερους και παπαγάλους σε κλουβιά που ξεδιπλώνονται...επειδή πρέπει να βρούμε το "κάτι" που οφείλουμε στην σοβαρότητα που διέπει ...επειδή οι ιθαγενείς δεν εντυπωσιάζονται άλλο από φανταχτερά στολίδια και καθρεφτάκια...μήπως είναι καιρός να πάρουν θέση και αυτοί που μέχρι τώρα μας το παίζουν τρελλίτσα για να τελειώνουμε μια και καλή ;;;

Και βρε παιδιά...γιατί τόση φασαρία με το e-mail validation ;;
Τι διαφορετικό γίνεται ;; Ας μας εξηγήσει κανείς που ξέρει καλύτερα ;;
Ανακαλύψατε την πυρίτιδα ξαφνικά ;

Ας μην δωθεί συνέχεια εεε ;;; Για την ταμπακιέρα....ουδέν !!
Εύγε νέοι μου ! Και εις ανώτερα !!!

Juan
30-04-06, 18:00
Πήγα μέχρι την άλλη παραλία και κατάλαβα posts που δεν είχα καταλάβει μέχρι τώρα......(εδώ)..
Είπα να κάνω την πιο θετική σκέψη,..........
"αρκεί να μην μπει σωστά ένας τόνος και τόσοι άνθρωποι το διασκεδάζουν" !
Τώρα το γιατί το ευχαριστιούνται ένα τέτοιο 'λάθος' τόσο, ο καθένας δίνει διαφορετική ερμηνεία. Μακάρι να είναι αυτά τα λάθη που κάνουμε.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα λένε, αλλά νομίζω ότι θα συμφωνησουμε στο ότι δεν είναι όλα το ίδιο, σε αποτέλεσμα, σε σκοπό, σε σεβασμό(αλήθεια) και μερικά άλλα...
Τώρα αυτό που είπα για τις παραλίες έχει να κάνει και με την γνώση του καθένα για το ποια παραλία θα διαλέξει για κολύμπι.
Όταν δεν ξέρεις έχεις λόγο να πεις τι δεν σου άρεσε στην παραλία που γνώρισες.
Αν όμως ξέρεις τι πουλάει η παραλία αυτή και πας και ψωνίζεις,ενώ ξέρεις ότι πουλάει "προιόντα ύποπτης προελέυσεως", καλά να πάθεις. (αυτό δεν είναι νέο το ξέρουμε !!! γιατί μας κάνει εντύπωση )

Eπειδή η δυνατότητα αποτελέστηκε από δώδεκα συνημμένα και το ΟΕΟ θα είναι σύντομα κοντά σας σε CD...επειδή το σκηνικό στις παραλίες έχει ρινόκερους και παπαγάλους σε κλουβιά που ξεδιπλώνονται...επειδή πρέπει να βρούμε το "κάτι" που οφείλουμε στην σοβαρότητα που διέπει ...επειδή οι ιθαγενείς δεν εντυπωσιάζονται άλλο από φανταχτερά στολίδια και καθρεφτάκια...μήπως είναι καιρός να πάρουν θέση και αυτοί που μέχρι τώρα μας το παίζουν τρελλίτσα για να τελειώνουμε μια και καλή ;;;

Το τελευταίο ομολογώ ότι δεν ξέρω για ποια άτομα λες γιατί τους βλέπω μόνο εκεί που συμφωνούμε, εδώ δηλαδή.

Αν μαζεύονται λοιπόν απέναντι και φωνάζουν "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ" πρέπει να φωνάξεις και εσύ ποιο δυνατά για να δείξεις αν έχεις δίκιο ;
Όταν μαθευτεί λοιπόν σε περισσότερους, τότε θα δεις τα πραγματικά αποτελέσματα.

ΥΓ. Πάλι η κουβέντα από εδώ γίνεται.......:smt017, . . . λογικά θα μετράνε τα -'κλικ'-μας

Tolis
30-04-06, 21:31
Δοθηκε και μια ..."εξηγηση" για τα τελευταια τεκταινομενα, που ομολογω οτι αν ο εξηγων θεωρει οτι τα γραφομενα του ειναι για καλο (τους), επιβεβαιωνει απλως την νιρβανα στην οποια εχουν πεσει...
Για να μην κουραζω: O άλλος φίλος του ιδιοκτήτη (πρώην μέλος ΔΣ), καλά εκανε και διεψευσε οτι ακουσε για επανενωση, μιας και ουτε μεταξυ μας προσωπικα, ουτε σε παρεα, ουτε σε κανενα ΔΣ η αλλο οργανο του Συλλογου αναφερθηκε ποτε κατι τετοιο.
Για την ιστορια, αρχες Μαρτιου, αυτοι που "10 μηνες δεν μιλαγανε", μπηκαν στο φορουμ του Συλλογου, αλλαξανε τις υπογραφες τους παρ'οτι διαγραμμενοι μετα απο αιτημα τους απο τον Συλλογο απο τις γιορτες, (ενα τεχνικο λαθος του φορουμ τους εδινε αυτη τη δυνατοτητα), διαφημιζοντας το πορταλ τους και βαζοντας σχολια του τυπου "Για οποιον τολμα". Στην αντιδραση που επακολουθησε (τηλεφωνα μεταξυ webmasters κλπ), εγω ανεφερα οτι με τετοιες προκλητικες κινησεις τους, κοβουν δια παντος τις οποιες μελλοντικες δυνατοτητες επανενωσης.
Αν ειναι 1000% σιγουρος ο κος Πατουνας οτι σκεφτομουν προσπαθεια επανενωσης, τοτε τοσο το χειροτερο γιαυτον αν το πιστευει, μιας και οι αντιδρασεις τους τον επομενο καιρο ηταν σε συναντησεις (σε μαγαζια) μελων μας με ιδιοκτητες της απο κει πλευρας, να ακουστουν χαριτωμενα οπως "σε λιγο καιρο θα μας κανετε π**ες για να ξαναρθουμε", "μαθαμε οτι θελετε επανενωση και θα παρετε τα *** μας" και άλλα σοφα. Να ξαναπω για αλαζονεια και επαρση, η να το σταματησω?

Οσο για το email validation, λεγοντας οτι "Το ******** είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ πόρταλ που έχει ενεργοποιήσει το "e-mail validation" για εγγραφή μελών" απλα και καθαρα ψευδονται. Το GAB εχει email validation απο τοτε που φτιαχτηκε, και δεν το λεω ως κανενα ευσημο, σχεδον ολα τα ελληνικα fora που εχω δει κι εχω γραφτει, το εχουν.
Και κανουν ακομα μια φορα την γνωστη αδεια φιγουρα, και την κανουν μετα απο ...1200 "μελη", εκ των οποιων τα 800 ειναι με μηδεν ποστ....

Δεν περιγραφω άλλο κι εγω...ετσι κι αλλιως, αλλου μιλανε οι μεν, αλλου οι δε...

george
30-04-06, 21:40
Φίλε Juan...αυτά τα "ακαταλαβίστικα" που έγραψα είναι μέσα στα πλαίσια του χιούμορ.
Από εκεί και πέρα όποιος εκτείθεται δημόσια πρέπει να ξέρει ότι θα δεχθεί και κριτική...κάτι που είναι απόλυτα λογικό και δεν σταματάει με φασιστικές λογικές του στυλ "το θέμα να κλείσει εδώ".


Και εμείς Juan ποτέ δεν βγάλαμε ντουντούκες για να φωνάξουμε.
Κρινόμαστε καθημερινά και τα αποτελέσματα τα βλέπουν όλοι.

Blanch
30-04-06, 21:48
Η σιωπή απέναντι στην πρόκληση, όταν δε σημαίνει απλά ανωτερότητα, γιατί για να αναγνωρισθεί και να γίνει σαφής από τους προκληθέντες προυποθέτει κρίση και παραδοχή, μπορεί και να θεωρηθεί ως αδυναμία. Εδώ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ούτε χρειάζεται να φωνάξει κανείς για να αποδείξει τα ευαπόδεικτα. Γι αυτό καλό είναι τα πράγματα απλά να λέγονται. Αν θίγονται κάποιοι, δεν είναι πρόβλημα του επιχειρηματολόγου. Αλλά αυτού που θα έπρεπε λίγο περισσότερο να σκεφτεί... Ας μετρηθούν τα κλικ, εφόσον είναι ουσίας.

Juan
30-04-06, 22:18
Η σιωπή απέναντι στην πρόκληση, όταν δε σημαίνει απλά ανωτερότητα, γιατί για να αναγνωρισθεί και να γίνει σαφής από τους προκληθέντες προυποθέτει κρίση και παραδοχή, μπορεί και να θεωρηθεί ως αδυναμία.
.. Αν κατάλαβα αυτό που εννοείς, συμφωνώ και μου έκανε εντύπωση που έγινε αυτό το θέμα στο GAB. Για να βλέπαμε αποτέλεσμα, όπως λες και εσύ θα έπρεπε να υπήρχε "κρίση και παραδοχή" (που νομίζω ότι δεν υπάρχει) οπότε μήπως είναι άσκοπο ?
Το αποτέλεσμα - 'σκορ' , κάποιοι το μετρούν με '-κλικς-' ελπίζω να μην γίνουμε και εμείς έτσι !
Μετά από τις απαντήσεις σας κατάλαβα ότι γνωρίζω λίγα από αυτά που συμβαίνουν....

Φίλε Γιώργο χρησιμοιήσα δικό σου κείμενο γιατί ξέρω ότι δεν θα το έπαιρνες άσχημα....πρέπει να προσέχουμε :D τις κινήσεις μας !

PascM
01-05-06, 10:06
Το ποιοι αξίζουν και ποιοι δεν αξίζουν και ποιο είναι το ήθος του ενός και του άλλου είναι σαφές! Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένας λόγος να βγαίνουμε και να λέμε διάφορα, από τα ελάχιστα έως καθόλου που ξέρω πιστεύω οτι το λάθος δεν είναι σε αυτό εδώ το φόρουμ αλλά στο άλλο ο χρόνος ήδη δείχνει και την αλήθεια, τώρα όσον αφορά τα κλικ στο εδώ φόρουμ δεν χρειάζετε να μετρήσουμε τίποτα! Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα περισσότερο από αυτά που προσπαθούν οι άλλοι να αποδείξουν γι' αυτούς αλλά δεν μπορούν γιατί δεν έχουν την ικανότητα! Και πιστεύω πως θα συμφωνήσετε οτι δεν θα προσπαθούσαν να αποδείξουν κάτι τέτοιο αν δεν ξέραν πως εδώ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΑ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ (έχετε μιας και είμαι πολύ νεος στο φόρουμ) ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ!


Υ.Γ. Πιστεύω οτι έχω πιάσει κάπως το νόημα μετά από κουβέντα με την Αργυρώ έστω και πολύ μικρής διάρκειας.

klaz
01-05-06, 10:41
Υ.Γ. Πιστεύω οτι έχω πιάσει κάπως το νόημα μετά από κουβέντα με την Αργυρώ έστω και πολύ μικρής διάρκειας.χεχε....αφου μιλησες με τη blanch...ΤΟΤΕ σιγουρα καταλαβες...????:smt044:smt044:smt044:smt044:smt04 4:smt044:smt044:smt044

Tricky
01-05-06, 11:01
Sorry παιδια , αλλα το τρεχον ποστ δεν μου προκαλει κανενα ενδιαφερον.Δεν καταλαβαινω ποια ειναι η ουσια και κανεναν οιστρο δεν εχω για να τη μαθω κιολας ...

εκτος και αν υπαρχει κατι που δεν βλεπω , ουτε το hobby προαγει ουτε χαλαρωτικη ειναι ....

γαυρος
01-05-06, 11:10
οταν παμε στο supermarket για ψωνια,
δεν αγοραζουμε τα παντα.
διαλεγουμε οτι μας ενδιαφερει.
ετσι και εδω, σε αλλους λεει σε αλλους οχι.
δε σημαινει οτι πρεπει να υπερκερασθει η μια ή η αλλη αποψη !! ;)

Tricky
01-05-06, 11:32
οταν παμε στο supermarket για ψωνια,
δεν αγοραζουμε τα παντα.
διαλεγουμε οτι μας ενδιαφερει.
ετσι και εδω, σε αλλους λεει σε αλλους οχι.
δε σημαινει οτι πρεπει να υπερκερασθει η μια ή η αλλη αποψη !! ;)

Συμφωνω φιλε Γαυρε ...δεν ειπα οτι με καταπιεζει...ευκολα παω παρακατω ...
Απλα εφοσον βρισκεται σε αυτην την κατηγορια (μελων του GAB) θα επρεπε να γινει μια ανακεφαλαιωση ωστε οσοι το διαβαζουν να καταλαβαινουν τι διαβαζουν .... πως θα ψωνισεις αν η ταμπελα ειναι στα κινεζικα ?

klaz
01-05-06, 11:42
εκτος και αν υπαρχει κατι που δεν βλεπω , ουτε το hobby προαγει ουτε χαλαρωτικη ειναι ....δεν εχεις δικιο....ψαξτο λιγο....βλεποντας την θεα στην αλλη παραλια....:rolleyes:.......δεν αισθανεσαι να πω..καπως...σαν τον αινσταιν....?και οποιος καταλαβε..καταλαβε....:D:Dμετα απο αυτο το ποστ...σταματησα τις επισκεψεις στον ψυχολογο μου....ξερεις απο τι χρηματα με γλυτωσε ο super τολης....?

γαυρος
01-05-06, 11:42
απλα αφου δε σου παει το συγκεκριμενο τοπικ το παρακαμπτεις...;)

Tricky
01-05-06, 12:05
απλα αφου δε σου παει το συγκεκριμενο τοπικ το παρακαμπτεις...;)
Βασικα εχεις δικιο ...κακως ποσταρα.Παω παρακατω.

Juan
01-05-06, 12:16
Ο πραγματικός σκοπός μου ήταν, να πω σε μερικούς που μπλέκονται και ταλαιπωρούνται από αυτή την ιστορία , να μην το κουβεντιάζουν πια.
Ξέρουμε τις προσπάθειες που έχουν γίνει (στο παρελθόν) και την γενικότερη συμπεριφορά όλων….!, τις αποφάσεις που πάρθηκαν, το κόστος και τέλος την ποιότητα.
Ακόμα και οι προτάσεις προς βελτίωση που έγιναν, είτε για καλύτερη λειτουργία είτε για ηθικούς λόγους (index) όχι μόνο δεν λήφθηκαν υπόψη αλλά …….. (βλέπε αποτέλεσμα-μετάφραση).
Η κουβέντα που είχε γίνει στο φορουμ τους συλλόγου περί πνευματικής ιδιοκτησίας πρέπει να υπάρχει ακόμα, διαβάστε την πάλι και δείτε τι γράψατε ο καθένας – αποτέλεσμα !)
Έτσι μπορούμε να κρίνουμε, το τι να περιμένουμε από την κάθε πλευρά και να περιμένουμε τα πάντα.

[ EDIT .....]

Αυτό το 'οτιδήποτε' μετρούν, τα –‘κλικς-‘ .
Το για το πόσα ‘σωστά κλικς’ απάντησαν, δεν τους ενδιαφέρει. Για αυτό και βλέπεις αμέτρητα posts χωρίς πληροφορίες, ο πρώτος απαντάει και μετά υπάρχουν 8 απαντήσεις τύπου &#171;και εγώ έτσι λέω&#187; &#171;μπράβο τάδε που το λές&#187;&#187;ευχαριστώ και εσένα μπράβο&#187;…..και τέτοια. Αντί να δοθεί μια πλήρης απάντηση δίνονται 2 μισές.
….Πάλι το έχασα !

Φυσικά όλα αυτά τα λέω με χιούμορ ΜΟΝΟ, ε !!!!!
Γιώργο δεν πάει σε σένα αλλά στο δεύετρο μισό του τίτλου.

andreasp
01-05-06, 18:19
Το για το πόσα ‘σωστά κλικς’ απάντησαν, δεν τους ενδιαφέρει. Για αυτό και βλέπεις αμέτρητα posts χωρίς πληροφορίες, ο πρώτος απαντάει και μετά υπάρχουν 8 απαντήσεις τύπου &#171;και εγώ έτσι λέω&#187; &#171;μπράβο τάδε που το λές&#187;&#187;ευχαριστώ και εσένα μπράβο&#187;…..και τέτοια. Αντί να δοθεί μια πλήρης απάντηση δίνονται 2 μισές.

Ετσι οπως το λες, εννοεις οτι απο εδω ειναι οι γνωστες και οι εξυπνοι χρηστες και απο εκει ειναι οι ηλιθιοι!
Δεν εχω γνωση ακριβως για ποιον λογο η Διοικηση του GAB τα εχει σπασει με τους αντιστοιχους του ********, αλλα το θεωρω τουλαχιστον προσβλητικο να λεγετε κατι τετοιο για ολους τους χρηστες.
Οι καμια 1000αρα απο εδω και αλλοι τοσοι απο εκει, ειναι απλοι χρηστες - χομπιστες που ουδεμια σχεση εχουν με την Διοικηση και ουτε τους ενδιαφερει ειλικρινα τι προβληματα και προστριβες εχουν μεταξυ τους.
Περα απο αυτο, προσωπικα μου φαινεται γελοιο 10 ανθρωποι να τσακωνονται για το ποιος" διοικει" το καλυτερο forum. Προσωπικα τσακωνομουν για τετοια θεματα οταν ημουν 15 χρονων, και εμπαινα στην Gate/Acrobase BBS, και τσακωνομασταν με τους αντιστοιχους της Forum.
Ολοι χομπιστες ειμαστε, εχουμε βρει εναν τροπο επικοινωνιας με θεμα πανω στο χομπι μας, και ολες αυτες οι προστριβες ΜΟΝΟ κακο κανουν! είτε στο χόμπι , είτε στην εικονα των Διοικουντων και απο τις δυο μεριες.

Blanch
01-05-06, 18:42
Δε βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. Ό,τι είχε να ειπωθεί ειπώθηκε και ήταν σαφές. Γνώστες και έξυπνοι χρήστες υπάρχουν παντού. Τα συμπεράσματα είναι δικαίωμα του καθενός να είναι αυτά που είναι. Σκοπός δεν ήταν η ένταση στην αντιπαράθεση των δύο πλευρών αλλά να λέγονται κάποιες αλήθειες κατά τη γνώμη μου απαραίτητες.

Juan
01-05-06, 18:52
Ετσι οπως το λες, εννοεις οτι απο εδω ειναι οι γνωστες και οι εξυπνοι χρηστες και απο εκει ειναι οι ηλιθιοι!
.... Ανδρέα δεν εννοώ κάτι τέτοιο, ούτε τώρα ουτε ποτέ.
Απλά είπα τον τρόπο αξιολόγησης των πραγμάτων, την οπτική δηλαδή των δύο (τουλάχιστον) πλευρών.
αν ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις τι με ενοχλεί.
Πέρα από χομπίστας, το που ανήκω με ενδιαφέρει...

george
01-05-06, 19:06
Ας μην λέμε τα ίδια και τα ίδια γιατί γινόμαστε κουραστικοί.

Δεν είναι θέμα προσωπικής κόντρας ή αντιπαράθεσης ούτε και οι χομπίστες είναι πρόβατα που άμα βγουν από το μαντρί θα τα φάει ο λύκος !!

Παρόλο που ήμουν γνώστης όλων των γεγονότων από την αρχή,γράφτηκα απέναντι καλόπιστα για να παρακολουθήσω την προσπάθεια που κάνανε.
Στην πορεία όμως είδα τις παραλήψεις,τα λάθη,την αντιμετώπιση των πραγμάτων που είναι αντίθετα από τα στάνταρντ και την λογική μου.

Από εκεί και πέρα όμως όταν προκαλούν την νοημοσύνη μου και με προσβάλλουν θα αντιδράσω !!!

Juan
29-05-06, 12:04
Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω κάτι ακόμα εδώ στο θέμα αυτό.
Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά το μήνυμα του andreasp (#54) μαζί με την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με έβαλε σε σκέψεις....
Ξαναδιάβασα λοιπόν το θέμα και κυρίως τα όσα έγραψα και έχετε δίκιο !
Φάνηκα υπερβολικός (το κάνω συχνά :D χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό) και μάλλον είπα κάποια πράγματα παραπάνω απ'όσα έπρεπε ή μου δίνεται το δικαίωμα να πω.
Κυρίως για τον τρόπο λειτουργίας του 'άλλου' φορουμ.

Σίγουρα δεν εννοούσα αυτό που συμπέρανε ο andreasp για τους χρήστες (ηλίθιοι-έξυπνοι) αυτό νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ΑΛΛΑ αν κάτι τέτοιο κατάλαβαν και μερικοί άλλοι ζητώ συγνώμη από όλους. (Ακόμα πάντως δεν βρήκα γιατί 'κατηγορήθηκα' για κάτι τέτοιο....)
Αντιθέτως είχε δίκιο ο andreasp στα υπόλοιπα σχόλια του αν και εγώ δεν είμαι σε καμία διοίκηση :D.

Θα σβήσω μερικές προτάσεις από το μήνυμα μου (#53) γιατί όπως είπα παραπάνω έκανα υπέρβαση και πραγματικά το θεωρώ δικό μου λάθος. (Ίσως αν έλεγα αυτά που είχα με άλλο τρόπο....)

Για άλλη μια φορά συγνώμη .