Επιστροφή στο Forum : yellow pk(m) X mg pk (f)
:D :D επιτελους γεννησανε !
αλλα ηταν αρκετα μικρη γεννα :(
ζευγαρωνα μονο για 1 ωρα και 45 λεπτα !
στην αρχη ουτε τα μαζευανε αλλα η θυληκια εδειξε στον αρσενικο πως να το κανει !!!!!!!! η θυληκια μαζευε εκεινα που εμενα στον πατο ενω ο αρσενικος εκεινα που βουλιαζαν ;) και μαζευε πολλα τα εβαζε στο στοματ του και μετα μπλου μεσα σε μια φουσκαλιτσα :p
τωρα ο αρσενικος προσεχει τα αυγα ..και η θυληκια ξεκουραζετε !:p
υγ φωτογραφιες αυριο !
αντε,να σε ζησουν..μπραβο,μπραβο..:smt081:smt081:smt081:smt08 1:smt081
μπραβο!!!!εγινες επιτελους ....μπαμπας :D
περιμενουμε φωτο ;)
στην φωλια σημερα ειχαν μηνει ελαχιστα αυγα και ημουν λιγο απογοητευμενος αλλα τωρα πριν λιγο παρακολουθουσα τον πατερα και ξαφνηκα την βλεπουν τα ματακια μου ???
πεφτει κατι μεσα απο την φωλια ! αλλα δεν ειναι αυγο εχει και μια ουριτσα ειναι μωρακι μονομαχακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D
λογο πολυ δουλειας ο πατερας μονομαχος αρνειτε να ποζαρει στον φακο:rolleyes:
φωτογραφια της θυληκια το βραδακι !!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
ειναι φοβερο να βλεπεις το μπαμπα να προσεχει τα μωρα του :D !!!εγω σε καθε γεννα καθομαι με τις ωρες και τον χαζευω....
θα περιμενουμε και φωτο βεβαια μολις μπορεσεις ;)
ναι και εγω με τις ωρες καθομαι και κραταω στο χερι και9 ενα μεγεθηντικο φακο :D για να βλεπω τα μωρακια μεαλυτερα:smt054 πραγματικα ειναι πολυ πολυ μικρα;)
δεν ειναι πολυ καλες οι φωτογραφιες :( δεν στεκονται σε ενα σημειο !!!!:confused:
δυσκολευομαι πολυ θα προσπαθω μεχρι να βγαλω καμια καλη
πως τα πανε τα μωρα Δημητρη???
αστα μαριελ μου:( σιγα σιγα πεθαναν ολα και ακομα δεν βρηκα το λογο:confused:
οχι ρε γαμωτο...:( :( :(
μετα απο ποσες μερες ψοφησαν?
ετρωγαν αρτεμιες??εκανες αλλαγες νερου?
ηταν και πολυ λιγα κατω απο 10:( ναι τους ταϊσα αρτεμια και νομιζω την εφαγαν:( οχι αλλαγες δεν εκανα επρεπε ??
μετα απο ποσες μερες πεθαναν?
την δευτερη μερα που εμαθαν να κολυμπουν οριζοντια
Δημήτρη για να μπορείς και εσύ να βρεις τι συνέβει (και να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι) δεν κάνεις μια σειρά μετρήσεων μπας και βγει κανένα συμπέρασμα για τον λόγο που πεθαναν τα μικρά?:confused:
δυστηχως αλλαξα εντελως το νερο:( για να κανουμε μετρησεις...
τοσο νωρις??θερμοστατη και τετοια ειχες ετσι?και να μην ειχες ταισει αρτεμιες δεν επρεπε να πεθανουν,συνηθως μετα τη δευτερη μερα που κολυμπανε οριζοντια αρχιζουν να τρωνε...
ναι δυστηχως:(
θερμοστατη εχω, το μονο που σκεφτομαι ειναι αν επαισε το ρευμα και σταματησε ο θερμοστατης κτλ. αλλα παλυ δεν το νομιζω ....
Πολυ λυπαμαι που το ακουω αυτο. Κριμα. Η αληθεια ειναι παντως οτι ειναι πολυ ευαισθητα σε αυτην την ηλικια. Η παραμικρη αλλαγη στις παραμετρους του νερου μπορει να αποβει μοιραια. Ποσο μαλλον η ολικη αλλαγη. Δεν πειραζει ομως η αλλη γεννα ελπιζω να σου φερει πολλλλλα μικρα!!
δεν καταλαβες....
μετα που πεθαναν ολα εκανα ολικη αλλαγη !;)
Και το ρεύμα να έπεσε είναι τόσο μεγάλη πιστεύετε η μεταβολή της θερμοκρασίας τέτοια εποχή? Θέλω να πω δεν νομίζω να έπεσε το ρεύμα για όλη την ημέρα αλλά ίσως για κάποιες ώρες και επειδή δεν έχουμε βαρύ χειμώνα πιστεύω οτι η θερμοκρασία δεν μεταβλήθηκε τόσο πολύ που να απέφερε το μοιραίο?!:confused:
Υ.Γ. Ακόμη και στην όμορφη Κύπρο που από όσο γνωρίζω είναι καλύτερο (θερμότερο) το κλίμα!
ναι το ξερω
λετε να ειχαν τιποτα οι αρτεμιες? αν και πολυ κουφο μου ακουγετε:rolleyes:
Δεν νομίζω να είχαν κάτι οι αρτέμιες μου φαίνετε πολύ δύσκολο! Σαν τι να είχαν?
ξερω και εγω ?!?!?! :confused:
συμφωνω κι εγω,δε νομιζω να ειχαν κατι οι αρτεμιες.τωρα το να μη λειτουργουσε ο θερμοστατης...τα μωρα ειναι παρα πολυ ευαισθητα σ'αυτη την ηλικια,ακομα και μικρες αλλαγες της θερμοκρασιας μπορει να τα επηρεασουν.αλλα και να επεσε το ρευμα,για ποσο θα ηταν αυτο?δε θα το ειχες παρει ειδηση?
ναι μαλλον θα το επαιρνα
υπαρχει περιπτωσει επειδη οι γονεις ηταν αδελφια να ηταν αδυναμα τα παιδια τους ?
οχι,ολες οι επιλεκτικες αναπαραγωγες γινονται μεταξυ αδερφων,μητερας-γιου,πατερα-κορης κτλ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.