Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φυτά και καρχαριάκια

akis07
07-04-06, 23:26
Έχω 2 silver shark που τρώνε αμέσως ότι φυτό δοκίμασα να βάλω (valisneria και 2-3 είδη ακόμη). Γνωρίζει κανείς από πείρα αν μπορώ και τι φυτά να βάλω; (έχω και ένα γλύφτη σαν ένα φυτοφάγο ακόμη, αλλά όχι τόσο λαίμαργο όσο τα καρχαριάκια)

klaz
07-04-06, 23:34
καλησπερα.δοκιμασε με φυτα που εχουν πιο σκληρα φυλλα,οπως πχ ανουμπιες...εκει δεν θα εχεις προβλημα....

Strahos
08-04-06, 14:28
έχω 2 silver sharks κι εγώ και δεν μου έχουν φάει ποτέ φυτό. τα φυτά που πέρασαν από το ενυδρείο μου είναι: Hygrophila polysperma, Hygrophila difformis, Limnophila sessiliflora, Anubias barteri var. nana, Anubias barteri var. angustifolia, Alternanthera reineckii var. lilacina και hemianthus callitrichoides (cuba). το μόνο που δεν έχω πια είναι η Alternanthera reineckii var. lilacina. τι τα ταίζεις?

scalare
09-04-06, 20:44
Μήπως τα ψαράκια σου είναι silver dolar..??

akis07
12-04-06, 09:36
Είναι Σίγουρα silver sharks. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Από βλακεία μου έχασα το ένα (άφησα ανοιχτό το καπάκι, με τραγικές συνέπειες. πήδηξε 11cm και το βρήκα στα πλακάκια) Το πιθανότερο είναι να το αντικαταστήσω και να δοκιμάσω κάποιο από τα φυτά που έγραψε ο φίλος.

george
12-04-06, 09:41
Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο ;;;
Ειχα και εχω silver sharks σε φυτεμενο και δεν μου πειραξαν ποτε τα φυτα !
Εκτος αν τα δικα σου ειναι κουνελια ! :D