Επιστροφή στο Forum : Ζητηση Diy Σπηλιες Για Πλακοστομο
Αν υπαρχει καποια σπηλιτσα η δυο για πλακοστομους
στειλτε μου pm να βρεθουμε και αν εχεται και καθλου java moss
Eυχαριστω
Στην συναντηση του συλλογου το σαββατο αν δεν κανω λαθος θα δοθουνε diy σπηλιες και υπαρχει ηδη μια αγγελια για javamoss
Οι σπηλιες για τους πλεκοστομους έιναι διαφορετικές αναλογα με το ειδος τους ψαριου. Και ο απλος λογος είναι οτι αυτα καταλήγουν να γίνουν πολυυ μεγάλα ορισμενες φορες.
Γιαυτο το λόγο και οι καρυδες (οι diy σπηλιες που θα δωθουν ) πολλές φορες δεν κανουν για το ψαρι γιατι απλα δεν χωράει μεσα. (ειδικα οταν μεγαλώσει)
Τι ειδος πλεκο έχεις;;
Εχω δυο πλεκο περιπου 8 με 10 ποντους δες photo
Το ειδος pleco που εχεις (Glyptoperichthys gibbiceps)γινεται πολυ μεγαλο και μεγαλωνει πολυ γρηγορα οποτε σε περιπτωση που χρησιμοποιησεις σπηλια τετοιου τυπου θα χρειαζεται να την αντικαθιστας συχνα με μεγαλυτερη.Επισης σε τοσο νεαρη ηλικια και χωρις αμεση προοπτικη αναπαραγωγης δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιησεις τετοιου τυπου σπηλια.Ενα κομματι ξυλο που να δημιουργει ενα σκιερο χωρο απο κατω του ειναι μια χαρα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.