Επιστροφή στο Forum : Απορια με κόντρες
geia sas... eoeidh mallon tha ftiaksw enydreio monos mou thelw na sas rathsw kapoia pragmatakia;... katarxhn ti einai oi kontres? apo ti yliko kai ti diastaseis tha exoun? oi distaseis pou skeftomai einai 66*35*50? tha xreiastw kontres? sas euxaristw polu... to site einai fovero...
καλη επιτυχια με την κατασκευη σου καλυτερα να εβαζες το post στην κατηγορια diy θα επερνες σιγουρα απαντηση πιο εγκυρη τεσπα στα λιτρα σου μαλλον δεν χρειαζεσαι κοντρες,αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη .......ευπροσδεκτη
1.τι παχος θαχει το τζαμι που θα βαλεις ? 2.οι κοντρες κρινονται σχεδον αναγκαιες σε diy ενυδρεια, μια και οσο και καλα να κολληθει μπορει να σου κατσει καποια στραβη, οποτε σε σωνουν. 3.ειναι φυσικα απο τζαμι και συνηθως στο ιδιο παχος με αυτο πουχουμε γαι το ενυδρειο. 4.οι κοντρες σχεδον εκμηδενιζουν το τοξο καμπυλοτητας που τεινει να κανει το τζαμι απο την πιεση του νερου. αυτα... http://www.tsamisaquarium.com/Selides/Themata/kataskEnydr.htm
Tι προτεινετε.. κολλημα των τζαμιων περιμετρικα της βασης ή επανω της?
Tι προτεινετε.. κολλημα των τζαμιων περιμετρικα της βασης ή επανω της?
Επάνω της.
θα ηθελα να ρωτησω στο ενυδρειο μου οι κοντρες που εχει δεν ειναι σαν τα ενυδρεια που ειδα στον συλοφο το Σαββατο
στο δικο μου (ενυδρειο carefour 120λ) εχει δυο κομματια γυαλι περιπου 85cmΧ5cm κολημενα 5cm πιο κατω απο το το χειλος του ενυδρειου, ειναι κολημενα στις δυο μεγαλες επιφανιες (100cm η καθε μια)
στον συλογο ειδα οτι κολατε (2 φορες)Χ 4 κομματια και μαλιστα το καθε ενα επικαλυπτει το αλλο
περα απο την οικονομια που εχει γινει στο ενυδρειο μου υπαρχει καποιος αλλος λογος για αυτην την διαφορα;
να ανυσηχω;
θα ηθελα να ρωτησω στο ενυδρειο μου οι κοντρες που εχει δεν ειναι σαν τα ενυδρεια που ειδα στον συλοφο το Σαββατο
στο δικο μου (ενυδρειο carefour 120λ) εχει δυο κομματια γυαλι περιπου 85cmΧ5cm κολημενα 5cm πιο κατω απο το το χειλος του ενυδρειου, ειναι κολημενα στις δυο μεγαλες επιφανιες (100cm η καθε μια)
στον συλογο ειδα οτι κολατε (2 φορες)Χ 4 κομματια και μαλιστα το καθε ενα επικαλυπτει το αλλο
περα απο την οικονομια που εχει γινει στο ενυδρειο μου υπαρχει καποιος αλλος λογος για αυτην την διαφορα;
να ανυσηχω;
Να μην ανησυχεις. Μια χαρα ειναι οι κοντρες...
απλα επικρατει η σκεψη του...<καλλιο γαιδουροδενε, παρα τρεχα-γυρευε>.:D
επισης αυτο που κανουμε στο συλλογο ειναι να δειξουμε το πως ειναι το ασφαλεστερο, και ο καθε ενδιαφερομενος επιλεγει αν το ακολουθησει η οχι.
οσο μεγαλυτερο το ενυδρειο μας , τοσο μεγαλυτερες πιεσεις,
και τοσο μεγαλυτερες αναγκες για σωστο και ασφαλες κολλημα.;)
παντως εσυ με το ενυδρειο που λες, οπως ειπε και ο τακης πριν εισαι οκ.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.