Επιστροφή στο Forum : Εξαρτηματα Gardena σε φιλτρα eheim
Οπως θα εχετε δει , η Gardena εχει διαφορα εξαρτηματα για λαστιχα ποτισματος ...υπαρχουν και βανες (σαν αυτες που εχουν τα φιλτρα eheim), ταχυσυνδεσμοι κλπ ...γιατι δεν βαζουμε τετοια ? ειναι σιγουρα πιο φθηνα απο τα αυθεντικα και αντεχουν ... τα εχει δουλεψει κανεις ?
Οπως θα εχετε δει , η Gardena εχει διαφορα εξαρτηματα για λαστιχα ποτισματος ...υπαρχουν και βανες (σαν αυτες που εχουν τα φιλτρα eheim), ταχυσυνδεσμοι κλπ ...γιατι δεν βαζουμε τετοια ? ειναι σιγουρα πιο φθηνα απο τα αυθεντικα και αντεχουν ... τα εχει δουλεψει κανεις ? Είναι αρκετά ακριβά της gardena σε σχέση με τις απομιμήσεις.
Αρκεί αν βρείς απομίμηση και να εχουν μπίλια εσωτερικά.
Ναι , αλλα και τα αυθεντικα gardena σε σχεση με τα αυθεντικα eheim και παλι δεν ειναι αρκετα φθηνοτερα ...? (νομιζω πως δεν κανω λαθος) ...ποσο μαλλον οι απομιμησεις gardena...
βλεπω αγορες φιλτρων να καθοριζονται απο τα εαν περιεχουν στην τιμη τα βανακια ή οχι και μου κανει εντυπωση . Επισης τις προαλλες που μου ηρθε το σκιμερ απο Γερμανια , ειδα οτι το μικρο βανακι παροχης του αερα ειναι gardena (το σκιμερ ειναι deltec).
θα κοιταξω ποσο εχουν συγκεκριμμενα για να μην λεω και αρλουμπες ...
Γιαννη ξερεις που θα βρω απομιμησεις της Gardena?
εχει στη Φραγκων, αλλα θα σου βγει ο κουκος αηδονι..... Εχει και ο δικος μου που πηγαμε μαζι στη Νεαπολη σε μιση τιμη....
Eκεινα ομως ηταν μεγαλα, ειπα μηπως εβρισκα πιο συμμαζεμενα.
Δεν είναι μόνο η Gardena που κάνει τέτοια συστήματα.
Υπάρχουν και άλλες εταιρίες. Παράδειγμα η Profit.
Σε καταστήματα με είδη κήπου θα βρείτε ότι θέλετε. Και στα Praktiker υπάρχει ποικιλία.
Γενικά είναι φτηνότερα ως πολύ φτηνότερα από τα eheim
Γιαννη ξερεις που θα βρω απομιμησεις της Gardena?
Με κάλυψε ο συνονόματος
:cool:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.