Επιστροφή στο Forum : Ποολυ Σκληρο Νερο?
Για σας φιλοι ακουαριστες.θα ηθελα τα φωτα σας.το νερο του δικτυου στη λευκαδα σε συνδιασμο με αμμο κ πετρεσ απο θαλλασα μου βγαζουν gh 20(sera gh test φρεσκο).τα scieanochromis που φιλοξενουσα για 1.5 μηνα οχι μονο ηταν ευτυχισμενα αλλα η θυληκια φανηκε μπουκωμενη με αυγα για ενα διαστημα(μαλλον τα εφαγε,γιατι μωρα δεν ειδα τα ψαρια πλεον γυρισαν στον κατοχο τουσ στην καρδιτσα σε 600λιτ ).θα ειαχα προβλημα με τετοιο gh στην εκκολαψη των αυγων δεδομενου οτι σκεφτομαι να κανω αναπαραγωγη των συγκεκριμενων ζωων? η να αισθανομαι τυχερος με τετοιο νερο?μετρηση απευθειασ απο βρυση με φρεσκα τεστ σερα βγαζει:gh 20 ,kh 10-11,amonia o,και μαλλον λιγο χλωριο δεδομενου οτι προσθετοντας σερα aqutan το νερο αφριζει ελαφρως.την αποψη σας παρακαλω.ευχαριστω
οχι απλα καλο...τρι-καλο ειναι !!!:smt030:smt030
νερο οτι πρεπει για τα ψαρια που ανεφερες...
Γενικα για ψαρια απο την λιμνη Μαλαουι το νερο σου ειναι μια χαρα....
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου;
το ενυδρειο ειναι 200λιτ μεεξωτερικο serafil 900 k κυκλοφορητη εξτρα .(ειμαι φοιτητης σε 2αρι,οποτε τα 2 ενυδρεια παρα πολλα).τα πετ σοπ εδω λευκαδα κ πρεβεζα δεν εχουν ιδιαιτερη ποικιλια σε κιχλιδες.Απο νερο ομως σκιζουμε ε?θα βαλω ψαρια πλαστικα με αληθινα φυτα:D
ευχαριστω πολυ
(κανα ψαρακι με κτελ ,ρε παιδια)
Παρε τηλ στο IGUANA και θα σου στειλει ψαρια, αρκει να εχει τωρα απο αυτα που σε ενδιαφερουν.
Για Αφρικάνες, το νερό σου είναι καλό!!! Τώρα... για ανθρώπους, δεν ξέρω!!! Τί ποσοστά σε πέτρες στα νεφρά έχετε εκεί???
τη βγαζω με μεταλικο νερο 2 χρονια τωρα.αστα!μεχρι κ το νερο πληρωνω!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.