Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : τριγωνικό ενυδρείο

CASPER
23-02-06, 18:48
Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα βοήθεια σε ένα δίλημμα. Υπάρχει η σκέψη να αλλάξω το 160ρι μου και να πάω για 300 περίπου λίτρα.
Μου έχει περάσει η σκέψη να αγοράσω τριγωνικό ενυδρείο αντί το κλασικό παραλληλόγραμμο. Είχα δεί ένα τέτοιο (άδειο) περνώντας από ένα μαγαζί και μου είχε αρέσει ιδιαίτερα (το brillant της ΜΡ).
Γεγονός είναι βέβαια ότι εκτός από το ότι είναι πολύ όμορφο(για τα γούστα μου πάντα), στο σημείο του σπιτιού που είναι να στηθεί, πάει..... γάντι!!
Το κακό όμως, που μου δημιουργεί και το δίλημμα, είναι ότι αυτά που έχω ακούσει γενικά για τα τριγωνικά, δεν είναι και πολύ καλά.
Για παράδειγμα, ότι λόγω σχήματος, συνήθως έχουν πρόβλημα τα φυτά με το φως , ότι δείχνει πολύ μικρότερο από ότι πράγματι είναι (π.χ. παραλ/μο 300lit και τριγ.300lit, έχουν μεγάλη διαφορα στο πως φαίνονται). και διάφορα άλλα......
Θα ήθελα τη γνώμη σας, και κυρίως όσο αφορά τα "κακά" του τριγωνικού, ώστε αν πράγματι υπάρχουν δυσκολίες που δεν τις ξέρω, να το αποκλείσω σαν αγορά. Κρίμα είναι να τα καταλάβω μετά .:rolleyes::rolleyes:
Καλό βράδυ

Ιορδάνης
23-02-06, 19:17
Καλησπέρα Μαριλλένα μου,ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα,οπότε να είσαι έτοιμη να ακούσεις πολλές και διαφορετικές γνώμες, ταπεινή μου άποψη 300 παραλληλόγραμο για να φαίνονται όλα.Και εύχομαι να γίνει ακόμα καλύτερο από το καμάρι σου.
Φιλικά Ιορδάνης.

PascM
24-02-06, 09:59
Εγώ πάντος που είδα σε σπίτι φίλου το trigon 350 έπαθα πλάκα! όμως έχει τις δυσκολίες του δηλαδή δεν έχεις εύκολη πρόσβαση στο φίλτρο του (το trigon έχει το φίλτρο πίσω στην γωνία και δεν το φτάνεις εύκολα!) δείχνει όμως πολύ μεγάλο και είναι λένε καλό για δισκοενυδρείο

pani
24-02-06, 12:36
Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο δείλημα, αλλά τελικά με κέρδισε το παραλληλόγραμμο. Εκείνο που με προβλημάτισε ήτανε το μήκος της γωνίας και η τοποθέτηση στο χώρο εκείνο κάποιου φυτού. Φυσικά εσείς σαν νέα παιδιά έχετε πολλές ικανότητες και δυνατότητες. Πολλές φορές ο χώρος που θα τοποθετήσουμε κάτι μας δίνει την απάντηση....

Akis
25-02-06, 12:49
Γειά σου pani,

είναι γεγονός ότι το τριγωνικό έχει κάποια περιπέτεια στο στήσιμο, αλλά σε γωνία του σπιτιού φαίνεται πολύ όμορφο. Εξαρτάται από το γούστο σου και το χώρο σου.

http://www.tsamisaquarium.com/Selides/Parousiaseis/parAkis.htm