Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φυτα ενυδρειου απο το Praktiker...

GFON
23-02-06, 14:53
Στο Praktiker ειδα κατι φυτα ,διαφορα ειδη , μεσα σε ποτηρια γεματα με νερο και καπακι που απο πανω ελεγαν οτι ειναι για ενυδρεια , χωρις ομως να λει τι ειδος φυτού....

Εμοιαζαν με κερατοφυλλο, εχιδονορο & βαλισνερια..

Οι τιμες τους ηταν 3,5ε το ενα..

Ξερει καποιος περισσοτερα γι'αυτό?????

PascM
23-02-06, 15:25
Έχω ακούσει στο παρελθόν για φυτά που έχει φέρει το εν λόγω μαγαζί τα οποία είχαν δημιουργήσει πρόβλημα σε γνωστό μου που τα δοκίμασε. Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτά που έφερε τώρα.

mikenuke
23-02-06, 16:45
Κατσε, φιλε μου, δηλαδη τι προβλημα του δημιουργησαν?
Του εσπασαν το ενυδρειο?Καναν φασαρια? Δεν νομιζω.
Του γεμισαν αλγη? Δεν φταινε τα φυτα για τετοιες περιπτωσεις.
Μηπως του κολλησαν καμια ασθενεια? Αν ναι τοτε αυτο μπορει να ειναι σοβαρο, αλλα θελει αποδειξεις. Αν δεν ξερεις τι ακρβως προβλημα, δεν βοηθας καθολου.
Για ρωτα τον ξανα, αμα ειναι.

netblues
23-02-06, 16:46
Praktiker Η IKEA?

GFON
23-02-06, 16:53
Praktiker Η IKEA?

Praktiker.... ;) ;) αν και υποψιαζομαι οτι θα ειναι ιδια με του ΙΚΕΑ.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

drakoulis
25-02-06, 21:34
'εχω πάρει και εγώ από το ΙΚΕΑ φυτό το οποίο είχε μέσa

1. egeria densa, αναπτύχθηκε κανονικά, κλάδεψα, φυτεψα....
2. Cabomba caroliniana. Το παλεύω ακόμα
3. Bacopa caroliniana. το παλεύω ακόμα

κάποιο πρόβλημα δεν μου δημιούργησαν. Στην χειρότερη κέρδισα την egeria densa μου με 3,5 ευρώ

PascM
28-02-06, 18:14
Κατσε, φιλε μου, δηλαδη τι προβλημα του δημιουργησαν?
Του εσπασαν το ενυδρειο?Καναν φασαρια? Δεν νομιζω.
Του γεμισαν αλγη? Δεν φταινε τα φυτα για τετοιες περιπτωσεις.
Μηπως του κολλησαν καμια ασθενεια? Αν ναι τοτε αυτο μπορει να ειναι σοβαρο, αλλα θελει αποδειξεις. Αν δεν ξερεις τι ακρβως προβλημα, δεν βοηθας καθολου.
Για ρωτα τον ξανα, αμα ειναι.

Δεν μπορούμε να αποδείξουμε οτι τα συγκεκριμένα φυτά ευθύνονται για τους μύκητες αλλά αυτό μου είπε το παλικάρι οτι με το που έβαλε τα φυτά την τρίτη μέρα εμφανίστηκε ο μύκητας στο μονομάχο του! Τώρα ότι και να πω δεν θα είμαι ακριβής διότι δεν το είδα και ούτε απ' όσο ξέρω έκανε την κατάληλη προετοιμασία για να βάλει τα φυτά μέσα (egeria densa, κερατοφυλλο) - απολύμανση.