Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Σύνθεση σε 300άρι με αφρικάνες

medoc30
22-02-06, 18:52
Είναι εύκολο να μου δώσετε ιδέες περί σύνθεσης σε ένα τρακοσάρι? (είδος - ποσότητα).

Filippos
23-02-06, 13:39
1m+3f labidochromis sp. yellow
1m+3f pseudotropheus socolofi
1m+3f pseudotropheus demasoni

Ομορφα ψάρια, με χαρακτήρα.... Εάν προσέξεις το setup σου, θα έχεις τσαμπουκάδες μεν, αλλά τίποτα επικίνδυνο...

halvas69
23-02-06, 16:30
1m+3f labidochromis sp. yellow
1m+3f pseudotropheus socolofi
1m+3f pseudotropheus demasoni

Ομορφα ψάρια, με χαρακτήρα.... Εάν προσέξεις το setup σου, θα έχεις τσαμπουκάδες μεν, αλλά τίποτα επικίνδυνο...
Εεεεε ?
Με τα socolofi τίποτα επικίνδυνο ?
Αν έχεις και εσύ socolofi και είναι "αρνάκια" ή είναι υβρίδια ή έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και νομίζουν ότι είναι λαμπίντος, οπότε είσαι πολύ τυχερός.

medoc30
23-02-06, 18:41
Εσύ halvas69 τι προτείνεις τότε?

george
23-02-06, 19:37
Εεεεε ?
Με τα socolofi τίποτα επικίνδυνο ?

Eιναι παλιοχαρακτηρες.
Τα ειχα απο μικρα αλλα μολις μεγαλωσαν με αναγκασαν να τα διωξω !

Pritanis
23-02-06, 20:34
Ενα 300αρι γεματο τροφεους ντιμπουισι και ικολα . Μμμμμμμμμ το ζαχαρωνω ηδη........

halvas69
24-02-06, 00:33
Nα πω ότι είμαι λάτρης των λίγων ειδών, αλλά να υπάρχει ποσότητα.
Πχ 5 Labidochromis & 5 Ps. Acei, με ελπίδα να πετύχουν κάποια αρσενικά και θυληκά και σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν να γεννάνε....τι καλύτερο.

Filippos
24-02-06, 07:38
Για να εξηγούμαστε...
Τα socolofi μου δεν είναι ούτε υβρίδεια, ούτε πάσχουν από εγκεφαλοπάθεια.
Το δήλωσα εξαρχής: είναι τσαμπουκάδες, αλλά εάν φροντίσεις να τα έχεις σε αξιοπρεπή λίτρα (όχι 100) με αρκετές κρυψώνες για τα υπόλοιπα τότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Ε τώρα, εάν έχω τα πιο ήρεμα socolofi στην επικράτεια, να πάω να παίξω και ένα joker μήπως δέσει το γλυκό.

Πιστεύω ότι είναι ένα πανέμορφο ψάρι, το οποίο δυστυχώς, απ' όσο καταλαβαίνω, είναι αρκετά παρεξηγημένο.

Εάν θέλετε και ηρεμία με αφρικάνες, ε τι να πω, προσανατολιστείτε για guppies....

andreas K
25-02-06, 00:24
Μαζι σου...Δυο χρονια διατηρω μια μικρη ομαδα socolofi χωρις κανενα προβλημα μεταξυ τους αλλα ουτε και με τους συγκατοικους τους.