drakoulis
17-02-06, 01:59
Λοιπόν επανερχομαι με το 120αλιτρο μου στο οποίο προστέθηκαν τελικά δύο γκουράμι. Πρόκειται για τα μπλέ γκουράμι και είναι ένα ευτυχισμενο ζευγάρι.
Οι αρλεκίνοι δείχνουν λίγο φοβισμένοι αλλά νομίζω ότι το ξεπέρασαν όπως επίσης και τα Υο Υο δεν πειράχθηκαν καθόλου.
Επίσης προστέθηκε και DIY CO2 και μερικά κλαδέματα egeria densa ακόμα.
Ακόμα μία γαριδούλα Αμανο έκανε join το κλάμπ, ελπίζω να μην έκανα πατάτα....
Η ερώτηση είναι αν τα γκουράμι τους αρέσει να ζουν σε περιβάλλον με μπόλικο φυτό ή αν θέλουν πιο πολύ άπλα για να τρέχουν....
Η δεύτερη ερωτηση είναι αν η γαριδούλα είναι εντάξει με τους συγκατοίκους της και αν θα φάει λίγη άλγη από την ρίζα.
καιρός να αλλάξουμε την υπογραφή μας με τα δύο γκουραμάκια και την γαριδούλα επιπλέον....
Οι αρλεκίνοι δείχνουν λίγο φοβισμένοι αλλά νομίζω ότι το ξεπέρασαν όπως επίσης και τα Υο Υο δεν πειράχθηκαν καθόλου.
Επίσης προστέθηκε και DIY CO2 και μερικά κλαδέματα egeria densa ακόμα.
Ακόμα μία γαριδούλα Αμανο έκανε join το κλάμπ, ελπίζω να μην έκανα πατάτα....
Η ερώτηση είναι αν τα γκουράμι τους αρέσει να ζουν σε περιβάλλον με μπόλικο φυτό ή αν θέλουν πιο πολύ άπλα για να τρέχουν....
Η δεύτερη ερωτηση είναι αν η γαριδούλα είναι εντάξει με τους συγκατοίκους της και αν θα φάει λίγη άλγη από την ρίζα.
καιρός να αλλάξουμε την υπογραφή μας με τα δύο γκουραμάκια και την γαριδούλα επιπλέον....