PDA

Επιστροφή στο Forum : Μαυρο αυτοκολλητο

george
16-02-06, 11:21
Ψαχνω να βρω μαυρο αυτοκολλητο για να κολλησω στην πλατη του ενυδρειου (εξωτερικα).
Ηθελα να βαλω μαυρο χαρτονι αλλα μου εβαλε η Σονια την ιδεα οτι το αυτοκολλητο θα δειχνει καλυτερο.
Ειδε καποιος πουθενα στην Θεσσαλονικη σε μαγαζι ενυδρειακο ή μη ;

Pritanis
16-02-06, 13:04
Mαυρο χειροποιητο χαρτι ειναι οτι καλυτερο..... Κανει και νερα θα σου δωσει τελειο αποτελεσμα, αν θες μπορω να σου παρω εγω απο τη γειτονια μου....

Μάγγος Θωμάς
16-02-06, 13:07
Δοκίμασα και εγώ με μαύρο αυτοκόλλητο. Μου κόστισε 20€ η δοκιμή ......!! Τελικά δεν είναι δυνατόν να κολληθεί χωρίς να αφήσει φυσαλίδες αέρα οι οποίες και φαίνονται μετά.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις και έχεις τρόπο να αποφύγεις τις φυσαλίδες το κομάτι που έχω έγω είναι περίπου 1,30Χ0,60. Το πουλάω ............... :D

Αν δεν σου κάνει αυτό που έχω εγώ και θέλεις ............... θα βρείς στο ΓΑΛΟΝΗ το φωτοτυπάδικο Εθνικής Αμύνης 13

george
16-02-06, 13:10
Mαυρο χειροποιητο χαρτι ειναι οτι καλυτερο..... Κανει και νερα θα σου δωσει τελειο αποτελεσμα, αν θες μπορω να σου παρω εγω απο τη γειτονια μου....

Oυστ γκαντεμη...θα παρω μονος μου...απο που και τι ειδος χαρτιου ειναι ;

Apostolis
16-02-06, 13:28
...απο γραφείο τελετών... :smt077 :smt051 :smt081

Pritanis
16-02-06, 13:32
Χειροποιητο χαρτι το λενε.... Το πουλανε σε μαγαζια με ειδη ζωγραφικης... Εχει στον πεζοδρομο τον καθετο στην Αγιας Σοφιας πριν την Τσιμισκη..... Εγω γκαντεμης γιατι;;;; Πες μου τι σου εκανα να χαρω!!!!1:smt093

AlexDuke
16-02-06, 20:00
Θέλω κι εγω να βρω καπιο υλικο για το πισω μερος !

Απο Αθηνα πλευρα ξέρει κανενας?:rolleyes:

γαυρος
16-02-06, 20:11
ασε το αυτοκολλητο γιατι θα γυαλιζει.
ενω στο χαρτονι δεν προκειται να δεις τετοιο πραγμα!!

AlexDuke
16-02-06, 20:17
το χαρτονι το πουλανε στα ενυδρειαδικα?

γαυρος
16-02-06, 20:37
στα βιβλιοπωλεια σιγουρα παντως !!

parrot
16-02-06, 21:37
Μη σας πω και μαύρη σκουπιδοσακκούλα που δεν ποτίζει με νερά και υδρατμούς.... Έχει πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα....

Και δεν είναι δική μου ιδέα... εδω μέσα το διάβασα... (για να είμαστε και σωστοί;) ...)

Tolis
16-02-06, 21:43
Η μαυρη σακουλα σκουπιδιων γιαλιζει και κανει ζαρες.
Το καλυτερο ειναι ματ χαρτονι (πωλειται σε ολα τα χαρτοπωλεια με το μετρο παμφθηνα) και λιγη βαζελινουλα να μην κανει κενα.
(Δεν θελω σχολια για τη βαζελινουλα).

klaz
16-02-06, 22:07
Η μαυρη σακουλα σκουπιδιων γιαλιζει και κανει ζαρες.
Το καλυτερο ειναι ματ χαρτονι (πωλειται σε ολα τα χαρτοπωλεια με το μετρο παμφθηνα) και λιγη βαζελινουλα να μην κανει κενα.
(Δεν θελω σχολια για τη βαζελινουλα)..........:smt107 :smt018 ...........

soza
16-02-06, 22:12
Bρε μπας να βαλω και γω χαρτονι στο καινουριο το ενυδρειακι???
Ελεγα για αυτοκολλητο..
Προεδρε.. την βαζελινουλα πως την βαζετε δηλαδη? Σε ολο το χαρτι ή μονο στις γωνιες?Με αυτο θα το στερεωσουμε το χαρτονι δηλαδη πανω στο τζαμι ή θα βαλουμε και το κατιτις ακομα ??
(Επισης δεν θελω σχολια για την βαζελινουλα :smt062 )

γαυρος
16-02-06, 22:33
βασικη προυποθεση να μην εισαι βαζελος!! :smt075

ανοιγουμε το κουτακι,
βαζουμε μεσα το δαχτυλακι μας,
τσιμπαμε μια ποσοτητα που να μπορει να τοποθετηθει ευκολα δια του δακτυλου μας,
και αρχιζουμε την επαλειψη με ελαφρες παλινδρομικες κινησεις.
πανω κατω πανω κατω...:smt056

αλοιφουμε ολο το προς βαζελινοποιηση μερος, δηλαδη ολη την προς επαφη με το τζαμι επιφανεια , και μετα σπρωχνουμε απαλα !!! :D:D

λιγο λιγο με κινησεις απο κεντρο προς τα εξω προσπαθουμε να <κολλησουμε> την επιφανεια πανω στο τζαμι!!

αφου μεινουμε ικανοποιημενοι απο το αποτελεσμα, καθομαστε και χαλαρωνουμε !! -+5-+5

lasal
17-02-06, 01:39
και αρχιζουμε την επαλειψη με ελαφρες παλινδρομικες κινησεις.
πανω κατω πανω κατω...:smt056

Αυτό σίγουρα εχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα πολεμικών τεχνών.
up down up down
left right left right
+-3 Ohayo gozaimasu gavros kid

drakoulis
17-02-06, 02:13
κοατ δε βαζελιν απ εντ νταουν σλοουλυ

soza
17-02-06, 10:08
Γαυρε , ευχαριστω για την περιγραφη...
Ηταν ακρως εκπαιδευτικη και κατατοπιστικη..:)

george
18-02-06, 23:09
Δοκιμασα το αυτοτοκολλητο.Αν και η εφαρμογη ηταν τελεια το αισθητικο αποτελεσμα δεν με ικανοποιησε.
Πατωντας το καλα και τριβωντας το για να εφαρμοσει πανω στο γυαλι εκανε κατι σαν γραμμες που ηταν ορατες.
Το γυρισα λοιπον στην κλασσικη και δοκιμασμενη συνταγη ...μαυρο χαρτονι.
Δεν εβαλα βαζελινη...το κολλησα στις ακρες με κολλητικη ταινια και μια χαρα.

billy
19-02-06, 12:55
Παιδια μολις εχθες περασα μαυρο φοντο στο ενυδρυο μου.Το οποιο το αγορασα απο ενα βιβλιοπολειο το οποιο το πουλουσε με το μετρο και ειχε βελουδινη αφη.Η αξια του 2 ευρο για 1,50 μετρο.Επειτα στην τοποθετηση το κολλησα με μαυρη φαρδια μονωτικη ταινια η οποια το κολλησε τελεια.Το αποτελεσμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...:p:p:p:p

drakoulis
22-02-06, 12:58
και εγώ μόλις έβαλα μαυρο χαρτόνι!!! πριν είχα μία αφίσα με πέτρες και φυτά.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Δίνει άλλη προοπτικη και βάθος στο ενυδρείο.
Κόστος 1 ευρώ