Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Post λόγο χαράς

crazyio
11-02-06, 19:24
+-2
Τον βρήκα σε ένα μαγαζί και τον ΒΟΥΤΗΞΑ !!!!!
δεν είναι πανέμορφος ? φτού φτού μην τον ματιάσω :rolleyes:
αυτή τη φορά στους μονομάχους μου επλίζω να έχω δώσει την καλύτερη φροντίδα ..... μιας και έγινε στρώσημο νερού με Sera Nitrivec με 1ml σε κάθε 4.5λιτρο ενυδριάκι κάθε μέρα και για μια εβδομάδα ....
εκτός αυτου θα προστεθεί και Sera Syporax που ήδη εχω αγοράσει αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να βάλω στα φίλτρα τους .....
έτσι πιστέυω να τους έχω καλοδιατηρημένους για πολύ πολύ καιρό ... :p

Cydox
11-02-06, 21:52
Crowntail double ray ειναι? Απο μαγαζι τον αγορασες? Εγω γιατι δεν βρισκω? :p :D Κουκλος ειναι. Αντε να τον ζευγαρωσεις με καμια! Με την ευκαιρια.. οι ct DoubleDoubleRay και οι ct Triple Ray πως προκυπτουν?

Maverick
12-02-06, 10:58
Πολύ όμορφος ο μονομάχος σου! Οι ακτίνες στο κέντρο της ουράς του χωρίζονται 2 φορές (DDR) ενώ στα άκρα μία φορά (DR) οπότε μάλλον αναφέρεται ως DDR... Να δούμε τι θα πει και η Mod ;-) Για triple-rays δεν έχω ξανακούσει... Ελπίζω να τον ζευγαρώσεις στο μέλλον :-)

Mariel
13-02-06, 00:45
καταρχην καλοριζικος!πολυ ωραιος!συμφωνω με το γιαννη για τον τυπο των ray-extensions,απλα οι ακτινες ειναι λιγο μπερδεμενες,κυρτες και διαφορων τυπων,γι'αυτο μπερδευει ;)

οι ct DoubleDoubleRay και οι ct Triple Ray πως προκυπτουν?

με συνεχεις επιλεκτικες διασταυρωσεις μεταξυ των ηδη υπαρχοντων μορφων ct ;)

deMetrIs
13-02-06, 16:52
πολυ ομορφος να σου ζησει και να το κανεις γρηγορα μπαμπακα :)

crazyio
15-02-06, 11:36
δυστυχώς ούτε τον χρόνο έχω άλλα ούτε τις γνώσεις για να τον ζευγαρώσω .... :(
αν και πολύ θα το ήθελα ....
δεν μου είπατε .... το στρώσημο που ανέφερα στο αρχικό μου ποστ θα είναι αρκετό για να έχουν οι μονομάχοι μου καλές συνθήκες νερού ?
αλλαγή γίνεται το 30% κάθε εβδομάδα ....

PascM
15-02-06, 14:57
Αν δεν κάνεις μετρήσεις δεν μπορείς να πεις με σιγουριά! Τώρα βέβαια με την αλαγή νερού που κάνεις είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει πρόβλημα! Κάνε κάποιες μετρήσεις και αυτές θα δείξουν αν είναι στρωμένο το ενυδρείο σου ή όχι.

crazyio
15-02-06, 19:49
δυστυχώς δεν έχω προμηθευτεί ακόμα τα κατάλληλα τεστ... αν και κακός βέβαια που δεν το έχω κάνει ακόμα ....
απλά φαντάζομαι πως με νιτριβεκ για 10 μέρες και με μονομάχους για κατοίκους και με τις ,πάντα στην ώρα τους, αλλαγές νερού είμαι σε καλά στάδια .....
βέβαια όταν ,μόλις βρώ χρόνο, βάλω στα φίλτράκια και syporax θα νιώθω ακόμα πιο σίγουρος ..... :rolleyes:

Mariel
16-02-06, 01:25
οντως θα'ταν καλο να'χουμε τιμες απο τις μετρησεις ;)