Επιστροφή στο Forum : εεεε,καιρος ηταν......
επιτελους εγινα γονιος....:) :) :) ...μολις τωρα γυρισα απο τη δουλεια,και βρηκα δεκαδες μωρα κριμπενσις χαμηλα στο βυθο με συνοδια των γονιων τους...:p :p :p ...οπως θα καταλαβατε η χαρα ειναι μεγαλη,και εννοειται οτι θελω να τη μοιραστω μαζι σας..!!!!!!!;-)
Ax μπραβο σας.. να σας ζησουν !!
Aρα εγινα παππους....... Να τα προσεχεις τα εγγονακια μου...... ΚΑλη αρχη ειναι μεγαλη υποθεση η πρωτη γεννα..... ΤΙ θα κανεις απο εδω και μπρος με τα μικρα;;;;;;;
ε,μολις μεγαλωσουν θα τα τηγανισω....εεε,θελω να πω οτι θα μοιραστουν σε ολους τους φιλους εδω μεσα στο γκαμπ:) :) .ελπιζω να επιζησουν αρκετα,γιατι με την πρωτη ματια πατερα,πρεπει να ειναι καμμια 60ρια......:smt081
Τι αλλα ψαρια εχεις μεσα στο ενυδρειο;
τακη μου,ειναι μονα τους(μαζι με τους γονεις)σε ενα 40λιτρο,με 2 ριζες μοπανι,1 σπηλια,και 1 ανουμπια,καθως και 2 εσωτερικα φιλτρα,τα οποια τα εχω αρκετα ψηλα,κοντα στην επιφανεια......
Αν ειναι μονα τους, πολυ συντομα δεν θα εχεις τι να τα κανεις τα μικρα!!!!
Μπραβο παντως που τα καταφερες τοσο συντομα...
ευχαριστω πολυ,αν και τα διατηρω λιγοτερο απο 20 μερες.......;)
Μπράβο :smt023
Τώρα που έμαθες πως γίνεται....
επόμενος στόχος τα 'δισκάκια' !!!
τα πούρα δεν βλέπω ρε παιδιά ... που είναι τα πούρα ?? :D
Μπράβο :smt023
Τώρα που έμαθες πως γίνεται....
επόμενος στόχος τα 'δισκάκια' !!!ασε,ασε.......περιμενω πρωτα τον πρυτανη-γκαστονε:D ,να βγαλει δισκακια...γιατι εγω τα μοναδικα δισκακια που θα βγαλω ειναι των 700mbytes με μια τρυπα στη μεση..........ασχετο...:D :smt043 :smt043
να ρωτησω για ποσες μερες θα παραμεινουν τα μωρα με τους γονεις...?να υποθεσω 1-2 μηνες η λιγοτερο..?τωρα ειναι πολυ μωρα,περιπου 4 ημερων,και δεν αρχισαν να κολυμπανε κανονικα ακομα.....;)
Να τα χαίρεσαι, η χαρά σου χαρά μας και εύχομαι σύντομα να έχεις και άλλα μωράκια...... τέτοια εύχομαι να γράφονται συχνά πυκνά από ολα τα μέλη της παρέας..... και που ξέρεις ίσως έρθει και η δικιά μας η σειρά κάποτε.
Ορίστε οικογενειακές στιγμές και απο τα δικά μου! :smt113 +-8
ρε τα πούρα ρε παιδιά ....:D
που είναι τα πούρα ?!?!!?:D
παντα τέτοια ... αντε .. και να δω τι θα τα κάνεις ... χιχι
Απιθανη η java... Πολυ φωτεινη... Μπραβο!!!
να ρωτησω για ποσες μερες θα παραμεινουν τα μωρα με τους γονεις...?να υποθεσω 1-2 μηνες η λιγοτερο..?τωρα ειναι πολυ μωρα,περιπου 4 ημερων,και δεν αρχισαν να κολυμπανε κανονικα ακομα.....;)
Καλό είναι να τα χωρίζουμε από τους γονείς γύρω στην τρίτη εβδομάδα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.