Επιστροφή στο Forum : Βάση κουνιέται
Καινούργια βάση, μοντάρισμα, τοποθέτηση στο σαλόνι, πάτωμα πλακάκια και.... ξεκινάνε τα βάσανα, το πάτωμα δεν είναι εντάξει, η βάση κουνιέται. Είχε απλά ποδαρικα χωρίς ρεγουλατόρο. Αγοράζω έξι με ρεγουλατόρο αλλά δεν είναι εντάξει γιατί έχουν έναν μικρό τζόγο όταν τα ξεβιδώνεις για να πάρεις το φάλτσο. Οπότε πάλι παίζει η βάση. Επιχειρώ και βάζω για δοκιμή το ενυδρείο, γεμίζω με νερό και αδειάζω πάλι γιατί κουνιέται, θα γίνει ζημιά. Οπότε χρειαζόμαι ποδαρικα στιβαρά και με ρεγουλατόρο.
Συνήθως όταν είχα τέτοιο θέμα την έβαζα λίγο πιο μπροστά η πίσω η αριστερά η δεξιά ώστε να βρει τα πατήματα της :D
Συνήθως όταν είχα τέτοιο θέμα την έβαζα λίγο πιο μπροστά η πίσω η αριστερά η δεξιά ώστε να βρει τα πατήματα της :D
Για να το δω και αυτό.
-------------------------
Συνήθως βάζουμε ποδαρικα; Με ποδαρικα ή σκέτο το ξύλο, η βάση το βάζεις να πατήσει;
Δεν ξέρω να πω την αλήθεια γιατί δε χρειάστηκε να αναζητήσω άλλη λύση αφού το προβλημα λυνοταν με μια μικρή μετακινηση! Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρείο?
Δεν ξέρω να πω την αλήθεια γιατί δε χρειάστηκε να αναζητήσω άλλη λύση αφού το προβλημα λυνοταν με μια μικρή μετακινηση! Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρείο?
Ειναι 100 λίτρα
Δεν είναι και τόσο μεγάλο αλλα φυσικα θα πρέπει να πατάει σωστά! Δοκίμασε με το ρεγουλατόρο .. γιατι εχουν τζογο? πριν το βάλεις πάνω το ενυδρείο και αν τα ρυθμίσεις σωστά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!
Δεν είναι και τόσο μεγάλο αλλα φυσικα θα πρέπει να πατάει σωστά! Δοκίμασε με το ρεγουλατόρο .. γιατι εχουν τζογο? πριν το βάλεις πάνω το ενυδρείο και αν τα ρυθμίσεις σωστά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!
Το έστησα το γέμισα αλλά δεν είναι σταθερό 100%. Θα βάλω τελικά και ένα στήριγμα στον τοίχο για σιγουριά
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.