Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Τα καινουργια μου μικρα

Discus
01-02-06, 03:28
γεια σε ολους , καινουργιος στη παρεα ....

klaz
01-02-06, 15:41
να σου ζησουν...ομορφα...:)

Pritanis
02-02-06, 21:02
το τριτο της φωτογραφιας μου φαινεται αρκετα αδυνατισμενο και τα αλλα εχουν μαζεμενα στομαχια..... Καραντινα για εσωτερικα παρασιτα εκανες;;;;; Αν οχι πιστευω οτι επιβαλλεται....

froso
02-02-06, 22:25
Συμφωνώ κ εγώ με τον Pritanis επιβάλλεται.Ισως υπάρχουν εσωτερικά παράσιτα,είναι πολυ αδύνατοι..

johnny98130
03-02-06, 09:18
Εγω πάλι ρε παιδες δεν συμφνωνω. Ας ανεβάσει λίγο την θερμοκρασια κατ' αρχήν ας βελτιώσει λιγο την ποιότητα η/και την ποσότητα των γευμάτων και μετά θα πουμε για παρασιτα. ΙΜΟ παντα.

Pritanis
03-02-06, 11:31
Δηλαδη ρε Γιαννη , τι θες να πεις τωρα;;;; Τα ψαρια επρεπε να μπουν ετσι κι αλλιως σε καραντινα αφου μολις τα αγορασε..... Ποσες φορες το ειπαμε και συμφωνησαμε ολοι οτι νεα ψαρια θα πρεπει να περνουν πρωτα απο καραντινα πριν την εισαγωγη τους στο ενυδρειο για να αποφυγουμε δυσαρεστες συνεπειες;;;; Τα ψαρια ειναι πολυ μικρα και σιγουρα απο Ασια.... Πιο πιθανο ειναι να εχουν κατι (και μακαρι να ειναι μονο παρασιτα) παρα να μην εχουν.... Βλεπεις και το ενα το ψαρι σε αυτη την κατασταση και η συμβουλη σου ειναι να το αφησει με καλες συνθηκες και τροφη και βλεπουμε;;;;; Τι να δουμε;; Ποστ καινουριο στο ανεξηγητοι θανατοι;;;;
ΣΥΖΗΤΩ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΩ.....:smt060:smt049:smt049:smt049:smt059:smt 059

johnny98130
04-02-06, 09:47
Καλά τα λες Νικο αλλα τα ψαρια τα έχει ηδη ριξει στο κυρίως ενυδρειο οπότε η καραντίνα δεν έγινε. Ένα το κρατούμενο.
Αρα αφού έχουμε ήδη προσθέσει τα ψαρια στο ενυδρειο θα πρεπει να δουμε 1) τι ασθένεια έχουν τα ψαρια(αν έχουν) 2) τι συμπτώματα έμφανίζουν για να δουμε τελικά 3) φαρμακευτική αγωγη θα εφαρμόσουμε ΑΝ φυσικά απαιτείται κάτι τετοιο.
Μέχρι να αποφασίσουμε όμως τι ακριβώς έχουν τα ψαρια π.χ. εσωτερικά παράσιτα, σκουλήκια στα βραγχια........κτλ πρότεινα να κάνουμε το πιο ευκολο.Δηλαδή να βελτιώσουμε τα γευματα και να ...παρατηρησουμε καλύτερα. Αν διαφωνεις κάπου να το συζητήσουμε.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes:

harris
04-02-06, 10:45
Είμαστε σίγουροι ότι το παλικάρι έχει και άλλους δίσκους και πρόσθεσε αυτούς ή απλώς κάνουμε κουβέντα;

Discus
05-02-06, 00:13
και καραντινα εγινε πριν και οτι χρειαζονταν , η θερμοκρασια ειναι στους 30 και εχοθν ερθει απο Γερμανια . μια χαρα πανε και ευχαριστω για το ενδιαφερον

johnny98130
05-02-06, 12:46
Για να μην υποθέτουμε και εμεις διαφορα πραγματα και καταληγουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα και λάθος εκτιμήσεις δεν μας κάνεις μια συντομη περιγραφή του ενυδρειου σου για να ξέρουμε περί τινος πρόκειται??
;););););););););););););););););););););););););) ;)
Εκτός αν το έχεις ήδη κάνει και δεν το έχω ήδη δει!!!
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:

Giorgos
06-02-06, 22:09
Καλησπέρα Discus.
Εγώ απλά ήθελα να σε ρωτήσω στην τρίτη φωτογραφία, πίσω από τον δίσκο φαίνεται κάποιο πολύχρωμο διακοσμητικό. Μπορείς να μας πεις τι είναι; (ήθελα να ρωτήσω μέρες τώρα αλλά πίστευα πως θα το παρατηρούσε κάποιος άλλος)
Πάντως, χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα καθαρά, έχω την υποψία ότι είναι από ασβεστολιθικό πέτρωμα. :rolleyes:

Pritanis
06-02-06, 22:41
Φιλες Δισκους, το νοημα του φορουμ δεν ειναι να κανουμε καποιοι τους εξυπνους και να πουλαμε γνωσεις και εμπειρια..... Το νοημα που τουλαχιστον εγω θελω να πιστευω οτι εχει, ειναι να μοιραζομαστε τις προσωπικες μας εμπειριες και γνωσεις και να μαθαινει ο ενας απο τα λαθη του αλλου....Το να σου απαντησω ενα ξερο ωραιοι δισκοι και καλη αρχη ενω τα ψαρια σου μου θυμιζουν εντονα καποια απο τα δικα μου αρρωστα ειναι το λιγοτερο ανεντιμο.... Εν παση περιπτωση εσυ κρινεις πως θα φερθεις στα ψαρια σου και πως θα αξιολογησεις τις απαντησεις του καθενος εδω μεσα....Η απαντηση σου ΄και καραντινα εγινε πριν και οτι χρειαζονταν’ δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει ιδιαιτερα.....

Discus
08-02-06, 12:45
δεν εγραψα ειρωνικα οτι ευχαριστω για το ενδιαφερον , καμια φορα ο γραπτος λογος μπορει να γινει παρεξηγησιμος.και γι αυτο βρισκομαι στο φορουμ επειδη , και μοιραζομαστε τις προσωπικες μας εμπειριες και γνωσεις και να μαθαινει ο ενας απο τα λαθη του αλλου.Αλλα οταν η απαντηση ειναι '΄και καραντινα εγινε πριν και οτι χρειαζοντανΆ'....... ειναι γιατι γνωριζω τι εχει γινει και για να μη μπαινουμε σε ασκοπο χρονο να γραφουμε για κατι απλα για να γραφουμε , ολα οκ ειναι λοιπον και οι δισκοι πανε μια χαρα ! πιστευω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα , και ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον.