Nikolson
19-09-23, 17:54
Καλησπέρα στην ομάδα!
Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και με αφορμή την κόρη μου(μου ζήτησε ενυδρείο για το δωμάτιο της ) άλλο που δεν ήθελα βέβαια είπα να της φτιάξω ένα nano!
Το ενυδρείο προορίζεται για γαρίδες και ίσως και 2-3 ψαράκια!
Τρέχει εδώ και 5 μέρες με guppiesβ¦όπου απο την 3 μέρα είχαμε γεννητούρια!
Διαστάσεις:30χ30χ35
Λίτρα: 30
Χρόνος λειτουργίας: 5 μέρες
Τύπος και διάρκεια φωτισμού:Chihiros wrgb II 30-45cm 2300 lum 8ωρες
Co2 και τρόπος διάχυσης: Μπουκάλα πυροσβεστήρα με regulator Co2Art Pro-Se Series W21.8
Λίπανση: 0,7ml florinmulti brightwell μια φορά την εβδομάδα
Υπόστρωμα: Dennerle Shrimp King Active Soil 4 lt
Φίλτρανση: Κρεμαστό φίλτρο με Eheim Substrat Pro
Θερμοκρασία: 26-28
Λίστα φυτών:Ludwigia Repens ‘Rubin’ , Pogostemon Deccanensis , Micranthemum tweediei 'Monte Carlo'
Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων :Guppy
Το φωτιστικό το έβαλα σήμερα και δεν ξέρω μήπως θέλει ποιο λίγες ώρες για αρχή , να χαμήλωσε την έντασηβ¦. Όλες οι συμβουλές δεκτές !! Ακουω γνώμες για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσω με τον φωτισμό και την λίπανση κλπ.!
Ακόμα ήθελα να ρωτήσω εαν παίζει ρόλο η θέση που θα βάλω το co2 diffuser (μπροστά , μέση η πίσω ).
Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και με αφορμή την κόρη μου(μου ζήτησε ενυδρείο για το δωμάτιο της ) άλλο που δεν ήθελα βέβαια είπα να της φτιάξω ένα nano!
Το ενυδρείο προορίζεται για γαρίδες και ίσως και 2-3 ψαράκια!
Τρέχει εδώ και 5 μέρες με guppiesβ¦όπου απο την 3 μέρα είχαμε γεννητούρια!
Διαστάσεις:30χ30χ35
Λίτρα: 30
Χρόνος λειτουργίας: 5 μέρες
Τύπος και διάρκεια φωτισμού:Chihiros wrgb II 30-45cm 2300 lum 8ωρες
Co2 και τρόπος διάχυσης: Μπουκάλα πυροσβεστήρα με regulator Co2Art Pro-Se Series W21.8
Λίπανση: 0,7ml florinmulti brightwell μια φορά την εβδομάδα
Υπόστρωμα: Dennerle Shrimp King Active Soil 4 lt
Φίλτρανση: Κρεμαστό φίλτρο με Eheim Substrat Pro
Θερμοκρασία: 26-28
Λίστα φυτών:Ludwigia Repens ‘Rubin’ , Pogostemon Deccanensis , Micranthemum tweediei 'Monte Carlo'
Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων :Guppy
Το φωτιστικό το έβαλα σήμερα και δεν ξέρω μήπως θέλει ποιο λίγες ώρες για αρχή , να χαμήλωσε την έντασηβ¦. Όλες οι συμβουλές δεκτές !! Ακουω γνώμες για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσω με τον φωτισμό και την λίπανση κλπ.!
Ακόμα ήθελα να ρωτήσω εαν παίζει ρόλο η θέση που θα βάλω το co2 diffuser (μπροστά , μέση η πίσω ).