Liolios
27-01-06, 10:49
Χτές διάβασα το συγκεκριμένο θέμα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.
Επειδή είμαι σεφ στο επάγγελμα θα χαρώ πολύ να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί (εξάλλυ ό,τι δεν ξέρω μπορώ να το μάθω εύκολα από συναδέλφους μου!)
Αρχικά λοιπόν σας λέω ότι όντως η επανακατάψυξη των κατεψυγμένων προϊόντων απαγορεύεται και όταν αυτή γίνεται συστηματικά, δεν έχει καλές συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό, επιβάλλεται λοιπόν να την αποφεύγουμε!
Κατά δεύτερο λόγο, επειδή είμαι κατά των υλικών που δεν γνωρίζω τι περιέχουν σας προτείνω αντί για ζελατίνη το Agar - agar πουείναι είδος φυκιού που χρησιμοποιείται όπως η κοινή ζελατίνη. Έχει μεγάλη πηκτική ικανότητα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι φυσική ζελατίνη. Φυσικά δε λέω, δεν είναι εύκολο να το βρει κανείς, αλλά αν ενδιαφέρεστε μπορώ να μάθω που πουλάνε και να σας πω!
Για οποιαδήποτε βόηθεια στο συγκεκριμένο θέμα είμαι στη διαθεσή σας, είτε με προσωπικό μήνυμα ή μέσα από το θέμα που άνοιξα ή με κάποιο τρόπο που θα ορίσουν οι moderator ή οι administrator.
Επειδή είμαι σεφ στο επάγγελμα θα χαρώ πολύ να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί (εξάλλυ ό,τι δεν ξέρω μπορώ να το μάθω εύκολα από συναδέλφους μου!)
Αρχικά λοιπόν σας λέω ότι όντως η επανακατάψυξη των κατεψυγμένων προϊόντων απαγορεύεται και όταν αυτή γίνεται συστηματικά, δεν έχει καλές συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό, επιβάλλεται λοιπόν να την αποφεύγουμε!
Κατά δεύτερο λόγο, επειδή είμαι κατά των υλικών που δεν γνωρίζω τι περιέχουν σας προτείνω αντί για ζελατίνη το Agar - agar πουείναι είδος φυκιού που χρησιμοποιείται όπως η κοινή ζελατίνη. Έχει μεγάλη πηκτική ικανότητα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι φυσική ζελατίνη. Φυσικά δε λέω, δεν είναι εύκολο να το βρει κανείς, αλλά αν ενδιαφέρεστε μπορώ να μάθω που πουλάνε και να σας πω!
Για οποιαδήποτε βόηθεια στο συγκεκριμένο θέμα είμαι στη διαθεσή σας, είτε με προσωπικό μήνυμα ή μέσα από το θέμα που άνοιξα ή με κάποιο τρόπο που θα ορίσουν οι moderator ή οι administrator.