Επιστροφή στο Forum : Σαλαμάνδρα με Pagasius kai BalaSharks?
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ
25-01-06, 14:09
Γεια σας πρόσφατα σε ένα καινούργιο 120L ενυδρείο που απέκτησα αποφάσισα να βάλω μία Σαλάμανδρα 12cm για κάτοικο.Απο το κατάστημα που την πήρα μου είπαν οτι με Σκαλάρια και Παγκάσιους και αλλα τέτοια ημί-άγρια ψάρια δεν θα έχω πρόβλημα,αλλα παράτηρησα οτι το σκαλάρι που είχα μέσα για το στρώσιμο το είχε τρελάνει στο δάγκωμα μέχρι που το αντεκατέστησα με μια Μελανοταινία που τώρα όλα είναιi ok!.
Μετα απο αυτό επειδή θέλω να βάλω μέσα Pagasius,Bala sharks και 1-2 Δολλάρια Θα ήθελα να μου πείτε αν θα έχω πρόβλημα.
Ευχαριστώ
Με αυτή τη σύνθση σε 120 λίτρα:
θέλω να βάλω μέσα Pagasius,Bala sharks και 1-2 Δολλάρια
...........
Θα ήθελα να μου πείτε αν θα έχω πρόβλημα.
Είναι σίγουρο ότι θα έχεις πρόβλημα.
Με άλλα λόγια πολλά ψάρια, μεγάλα ψάρια σε λίγα λίτρα.
Θεόφιλος
Εγω παλι νομιζα οτι ειναι μονο τραγουδι της Μελινας Κανα..:?
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ
26-01-06, 00:16
Η Σαλαμάνδρα είναι Σάυρα αλλα υδρόβια Netblues. Το Ξέρω οτι τα ψάρια που θέλω μεγαλώνουν πολύ αλλά αυτο που με ενδιαφέρει είναι αν 1) Αν θα Φάνε τη Σαλαμάνδρα τα άλλα ψάρια και β) αν κάνουν μεταξύ τους σαν συνδυασμό (Pagasius,Bala,Dollars) ?
ThnX +-4
1. α) Η σαλαμάνδρα (αμφίβιο, όχι σαύρα) θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ψάρια.
1. β) Δεν είναι η καλύτερη ιδέα να ζει μια σαλαμάνδρα σε ενυδρείο. Η καλύτερη λύση θα ήταν ένα paludarium (ή aqua terrarium) αφού χρειάζεται και σημεία μισοβυθισμένα ή/και πάνω από την επιφάνεια του νερού για να ξεκουράζεται.
2. Μπορεί να δουλέψει ο συνδυασμός αν το ενυδρείο είναι αρκετά μεγάλο και κατάλληλα διαμορφωμένο.
Η σαλαμάνδρα είναι σαυρόψαρο :p . Για όποιον έχει απορίες...
Θεόφιλος
Και το μπαρμπούνι έχει πρόβλημα εκτόνωσης αερίων :)
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα δολάρια δεν θα έχεις προβλημα.εγω έχω και Oscar μέσα και καραβίδες .απλά θέλω να μου πεις τι να τις ταΐζω τις σαλαμάνδρες
Γεια σας πρόσφατα σε ένα καινούργιο 120L ενυδρείο που απέκτησα αποφάσισα να βάλω μία Σαλάμανδρα 12cm για κάτοικο.Απο το κατάστημα που την πήρα μου είπαν οτι με Σκαλάρια και Παγκάσιους και αλλα τέτοια ημί-άγρια ψάρια δεν θα έχω πρόβλημα,αλλα παράτηρησα οτι το σκαλάρι που είχα μέσα για το στρώσιμο το είχε τρελάνει στο δάγκωμα μέχρι που το αντεκατέστησα με μια Μελανοταινία που τώρα όλα είναιi ok!.
Μετα απο αυτό επειδή θέλω να βάλω μέσα Pagasius,Bala sharks και 1-2 Δολλάρια Θα ήθελα να μου πείτε αν θα έχω πρόβλημα.
Ευχαριστώ
Τι θελει να πει ο ποιητης?
....Σαλάμανδρα 12cm για κάτοικο.Απο το κατάστημα που την πήρα μου είπαν οτι με Σκαλάρια και Παγκάσιους και αλλα τέτοια ημί-άγρια ψάρια .......Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα δολάρια δεν θα έχεις προβλημα.εγω έχω και Oscar μέσα και καραβίδες .απλά θέλω να μου πεις τι να τις ταΐζω τις σαλαμάνδρες...Θα έλεγα στα 120 λίτρα μπορεί να μπει κι ένας ιπποπόταμος. Στις σαλαμάνδρες πολλοί δίνουν 2-3 ευρώ για να φάνε έξω...
Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ....
αλλα παράτηρησα οτι το σκαλάρι που είχα μέσα για το στρώσιμο .....
??????:confused: :confused:
Απο το γενναρη περσι μαλλον θα χει στρωσει μεχρι τωρα....
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.