PDA

Επιστροφή στο Forum : τρελο παιδι χαρα γεματο


kosa11
24-01-06, 20:21
σε αναμονη του στρωσηματος στο μεγαλο θαλασσινο μου περασε http://www.marineaquarium.gr/forum/images/smiles/077.gif η ιδεα ενο μινι reef σε ενα 60 λιτρο που καθεται με δικα μας βραχακια καβουρακια σαλιγκαρακια ε τσι λοιπον το σαββατο που μας περασε αποφασησαμε να βουτηξουμε για http://www.marineaquarium.gr/forum/images/smiles/117.gif συλλογη ολων αυτον φυσικος αυτουργος μαζι με εμενα και η μικρη κορη ηθικος κανεισ ( ρε ολοι εναντιον θα ψοφησεται απο το κρυο και καλα εσυ το παιδι!! τοσο μυαλο εχεις κλπ) βρηκαμε λοιπον και βραχακια και αχινους και καβουρακια και ανεμωνες και σαλιγκαρακια και γαριδουλες ( η χαρα της μικρης) το στησαμε λοιπον με 1 φιλτρο το σερα 900 σκιμερακι το prizm και νερακι απο το φυσικο τους περιβαλλον .
μονο που θα θελαμε να ξερουμε τι να τα ταισουμε http://www.marineaquarium.gr/forum/images/smiles/icon_pray.gif

soza
24-01-06, 21:53
Σαν ενυδρειο ωραιοτατο... αλλα βρε παιδι μου χειμωνιατικα μακροβουτια?
Και πες εσυ παει στο καλο, μεγαλος ανθρωπος... την κορη δεν την σκεφτηκες μην πλευριτωθει ?:confused: :confused:

kosa11
24-01-06, 22:36
αιωνιες γυναικες
μα το μικρο με περνει στον λαιμο του η μαλαγανα
αλλωστε κολυμπα χρονια χειμωνα σε ανοικτο κολυμβητηριο και τα περισοτερα αυτη τα εβρισκε και εγω ειχα αναλαβει τη συληψη

ahar
24-01-06, 23:09
με 6 pink tip ανεμωνες και 2 τοματο σε βλεπω να σου έρχεται τουμπα σε χρόνο Dt αν σου ψωφήσει η μια.....
Η ανμώνες τρώνε και κομματακια κατεψ. καλαμαρι και γαριδα (ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ!!!!) και κηνουνται... κοινως (σχολιο δικτυοβέννετου) προπατουν!

Μην νομιζεις οτι θα κατσουν εκει που θα τις βαλλεις εσυ!!! Εχουν χαρακτηρα ποιο ανεξαρτητο και απο σνομπ Γατα Περσιας που βλεπει το φαγητο και δεν το τρώει γιατι δεν έχει χαβιαρι απανω.

Τι αλλο έχεις βάλει μεσα;;;

kosa11
24-01-06, 23:18
διαφορα καρκινοειδη και 2 ντεμσελ