Επιστροφή στο Forum : θερμοστατης οριζοντια???
dimitris21
12-01-06, 15:52
Έχω θερμοστάτη τον JAEGER150W και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τον βάλω αντί για κάθετα, οριζόντια.
Πλην του αισθητικού αποτελέσματος (ο κάθετος κρύβεται πιο εύκολα) δεν έχεις πρόλημα....
Και εγω οριζοντια τον εχω, βοηθαει στις αλλαγες νερου.
για να μην πω οτι ειναι και καλυτερα ετσι..
το ζεστο νερο παει επανω, οποτε οταν ειναι παραλληλα με το βυθο, η διαχυση της θερμοτητας γινεται καλυτερα..
μεινονεκτημα ειναι οτι τα ψαρια του βυθου μπορει να αποφασισουν να καθησουν επανω, και να παθουν εγκαυματα..
(γιαυτο και καλο ειναι να μπαινουν πλαστικα προστατευτικά).
dimitris21
13-01-06, 09:22
για να μην πω οτι ειναι και καλυτερα ετσι..
το ζεστο νερο παει επανω, οποτε οταν ειναι παραλληλα με το βυθο, η διαχυση της θερμοτητας γινεται καλυτερα..
μεινονεκτημα ειναι οτι τα ψαρια του βυθου μπορει να αποφασισουν να καθησουν επανω, και να παθουν εγκαυματα..
Δηλαδή τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για προστατευτικό?
Σου έχει τύχει? Λές να είναι τόσο χαζά? :smt110
Σου έχει τύχει? Λές να είναι τόσο χαζά? :smt110
Εχει τυχει σε μένα μάλιστα σε gourami
Τώρα κατα ποσο ειναι χαζά.....
Ισως και νάνε!!
αφού το λέει ο Δάσκαλος, ΔΕΚΤΟΝ! :smt110
Τα μωρά Kinesis που έχω (καμία 60αρια) πάνε καμία φορά και κάθονται πάνω του για λίγο αλλά δεν παθαίνουν τίποτα, γενικά όμως τον αποφεύγουν... Μερικά φυτά που ακουμπάνε, επίσης, δεν βλέπω να έχουν επηρεαστεί. Βέβαια παίζει ρόλο και το μέγεθος του θερμαντήρα (Watt) και η τύχη...
Εχει τυχει σε μένα μάλιστα σε gourami
Τώρα κατα ποσο ειναι χαζά.....
Ισως και νάνε!!
to gourami εκατσε επανω σε παραλληλο θερμαντικο σωμα? ή σφηνωσε σε καθετο σωμα και αναμεσα στο τζαμι?
to gourami εκατσε επανω σε παραλληλο θερμαντικο σωμα? ή σφηνωσε σε καθετο σωμα και αναμεσα στο τζαμι?
Η απόσταση απο το τζάμι ηταν αρκετή για να σφηνώσει.
Το θερμαντικό σώμα ηταν οριζόντια και το κάψιμο το είχε πλάγια απο κάτω.
E το χαζο!το γκουραμι, εκατσε επανω σε αναμενα καρβουνα!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.