Επιστροφή στο Forum : Μεταφορά ενυδρείου.
freedomman
04-08-19, 19:53
Καλησπέρα!!! Αγόρασα ένα 800lt. Και ψάχνω μεταφορέα που να μην γδέρνει. Εάν θα μπορούσε να βοηθήσει και κανένας στη μεταφορά του δεν θα έλεγα όχι.
Εγω ειμαι μεσα παντως!!! :p
freedomman
04-08-19, 22:17
Εγω ειμαι μεσα παντως!!! :p
Να σε καλά φίλε. Ψάχνω να βρω μεταφορική και θα σου πω. Έχεις καμία υπόψη σου? Ένας μου ζήτησε 90 με δικά μου άτομα. Θεωρώ ότι ζήτησε πολλά. Το καινούριο θα γίνει μάλλον δισκάδικο οπότε θα χρειαστώ τα φώτα σου 😆😆😆
Κ εγω μέσα.πεσμου την απόσταση να σ πω αν είναι πολλα η λίγα.
freedomman
05-08-19, 16:46
Κ εγω μέσα.πεσμου την απόσταση να σ πω αν είναι πολλα η λίγα.
Από Νικαια το μαγαζί που θα το πάρω είναι ισόγειο παρκάρει διπλά στο πεζοδρόμιο και θα πάει μέχρι Καπανδρίτι πάλι. Εκεί που θα παρκάρει θα το αφησει
Πολλά μ φαίνονται φιλε μου.
freedomman
05-08-19, 21:10
Πολλά μ φαίνονται φιλε μου.
Έχεις τίποτα υπόψη σού?
-------------------------
Δημήτρη και Γιώργο ποια μέρα θα σας βόλευε? Το Σάββατο το απόγευμα θα εξυπηρετούσε? Για να γλιτώσουμε και τη κίνηση?
Το Σάββατο το απόγευμα θα εξυπηρετούσε? Για να γλιτώσουμε και τη κίνηση? Τα ΣΚ του Αυγουστου δουλευω 14:00-22:00
Έχεις τίποτα υπόψη σού?
-------------------------
Δημήτρη και Γιώργο ποια μέρα θα σας βόλευε? Το Σάββατο το απόγευμα θα εξυπηρετούσε? Για να γλιτώσουμε και τη κίνηση?εχω αρκετούς λόγω δουλειάς, αλλά δεν μεταφέρουν ενυδρεία.
freedomman
09-08-19, 15:25
Κ εγω μέσα.
τελικά βρήκα φορτηγάκι με 50ευρο θα βόλευε τη τρίτη?
Δευτερα θα μπορω εγω ... Τις επομενες μερες θα εχω 2πλοβαρδιες λογω ασθενειας συναδερφου ... μεχρι να γινει καλα ... :smt009
freedomman
09-08-19, 15:49
Δευτερα θα μπορω εγω ... Τις επομενες μερες θα εχω 2πλοβαρδιες λογω ασθενειας συναδερφου ... μεχρι να γινει καλα ... :smt009
Σε ευχαριστώ φιλαράκι να σε καλά. Δε πειράζει εαν τελικά βάλω δίσκους θα σε χρειαστώ εκεί!!! ;););)
τελικά βρήκα φορτηγάκι με 50ευρο θα βόλευε τη τρίτη?
Φίλε μου αρχίζουν οι διακοπές μου από αυριο.
freedomman
09-08-19, 21:23
Φίλε μου αρχίζουν οι διακοπές μου από αυριο.
οκ καλά να περάσεις φιλαράκι. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.