Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ποτηράκια για σωλήνα εξωτερικού φίλτρου

Νικολέτα
22-09-18, 18:16
Καλησπέρα μήπως κάποιος ξέρει που μπορω να βρω ποτηράκια για ένα εξωτερικό φίλτρο aquel 1600 asap . Τα είχα πετάξει δεν θυμάμαι το λόγω και χτες η μία είσοδος μου ρούφηξε άσχημα ένα fancy το έκανε ευτυχως μικρή πληγούλα και το εχω απο κοντα σημερα ολα καλα τρωει κινειται κανονικα και εχει χασει καποια λεπια μονο ευτυχως . Ειναι επειγον καθως ρουφάει με δυναμη απο εκει μεχρι και το δαχτυλο μου βεντουζάρει .

vasilhs
22-09-18, 18:25
Βάλε ένα τούλι προσωρινά στην είσοδο του φιλτρου

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κλεόβουλος
22-09-18, 18:30
Βάλε ένα τούλι προσωρινά στην είσοδο του φιλτρου

Καλύτερα ένα κομμάτι σφουγγάρι φίλτρου.
Κόψε ένα τετράγωνο κομμάτι, άνοιξε μια τρύπα για να σφηνώσει μέχρι την μέση ο σωλήνας του φίλτρου και είσαι ασφαλής έχοντας και προφίλτρο ;)

Νικολέτα
22-09-18, 18:39
Καλύτερα ένα κομμάτι σφουγγάρι φίλτρου.
Κόψε ένα τετράγωνο κομμάτι, άνοιξε μια τρύπα για να σφηνώσει μέχρι την μέση ο σωλήνας του φίλτρου και είσαι ασφαλής έχοντας και προφίλτρο ;)

To σκέφτηκα κλεοβουλα αλλα δεν θα κολλάνε φύλλα και υπολειματα τροφής χοντρα ? Αλλά μαλλον αυτο θα κανω και θα πρεπει να το καθαριζω τακτικα έτσι ?

Κλεόβουλος
22-09-18, 18:41
Ξέπλυμα με νεράκι στη βρύση όταν κάνεις αλλαγή νερού. Δεν θα επιβαρύνεις και το φίλτρο σου με στερεά υπολείμματα. Σε όλα τα φίλτρα μου έχω προφίλτρο ;)

Νικολέτα
22-09-18, 18:44
Ξέπλυμα με νεράκι στη βρύση όταν κάνεις αλλαγή νερού. Δεν θα επιβαρύνεις και το φίλτρο σου με στερεά υπολείμματα. Σε όλα τα φίλτρα μου έχω προφίλτρο ;)

Τέλεια σε ευχαριστώ θα το κάνω τώρα κι ολας έχω πολύ σφουγγάρι :D:D . Ευχαριστώ και εσενα Βασίλη για την απάντηση :)