Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : SOS swim bladder

Roulamidi
08-09-18, 14:51
Σήμερα το βράδυ είδα τον κογκολεζο μου να είναι ανάποδα. Μέχρι και πριν κλείσουν τα φώτα του ενυδρείου κολυμπούσε κανονικά κι έτρωγε κανονικά. Υπάρχει περιπτωση να τον σώσω και πως? Υποψιαζομαι οτι είναι swim bladder

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-------------------------
Σήμερα το βράδυ είδα τον κογκολεζο μου να είναι ανάποδα. Μέχρι και πριν κλείσουν τα φώτα του ενυδρείου κολυμπούσε κανονικά κι έτρωγε κανονικά. Υπάρχει περιπτωση να τον σώσω και πως? Υποψιαζομαι οτι είναι swim bladder

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣήμερα κολυμπαει κανονικά. Πως είναι δυνατόν χτες να την έβγαλε όλο το βράδυ ανάποδα και σήμερα να κολυμπάει κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα?

dimkel
08-09-18, 16:17
Κανε του θεραπεία με αρακά.
Την πρώτη φορά έσωσα το χρυσόψαρο μου.
Την δεύτερη είχα ίδια συμπτώματα με σένα και δυστυχώς δε το προλαβα

Roulamidi
08-09-18, 17:36
Σήμερα του έδωσα αρακά. Κι αυριο δεν θα ταισω. Τώρα κολυμπάει κανονικά. Θα δω παλι το βράδυ τι θα κανειΚανε του θεραπεία με αρακά.
Την πρώτη φορά έσωσα το χρυσόψαρο μου.
Την δεύτερη είχα ίδια συμπτώματα με σένα και δυστυχώς δε το προλαβα

Artemisia
13-09-18, 11:07
Ρούλα εγω σου είπα τι να κάνεις . Αλλά ανανεώνω το θέμα σου να το δούνε και άλλοι μήπως έχουν άλλη άποψη . :D

Αλλιώς ξεκινάς με αλάτι και augmentin . Μου λές πώς πάει ....;)

Roulamidi
13-09-18, 12:31
Ρούλα εγω σου είπα τι να κάνεις . Αλλά ανανεώνω το θέμα σου να το δούνε και άλλοι μήπως έχουν άλλη άποψη . :D

Αλλιώς ξεκινάς με αλάτι και augmentin . Μου λές πώς πάει ....;)Σε ευχαριστώ πολύ