Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μαγαζια στο Βερολινο

Pritanis
22-12-05, 18:38
Την αλλη εβδομαδα την κανω για μινι διακοπες στο Βερολινο....... Παω να βρω το πνευμα των Χριστουγεννων.... Ξερει κανεις μαγαζια με ψαρακια που να αξιζει να επισκεφτω εκει...... ΝΑ συνδιασω το τερπνο μετα του ωφελιμου......

SpyrosK
22-12-05, 18:47
Pritani θα ειμαι κι εγω Βερολινο απο 02-07.01 ψαχνοντασ ανακαλυψα το Aqua dom and Sea life centre spandauer str 3,αξιζει να το επισκεφτεις!
θα ανταλλαξουμε εντυπωσεις μολις επιστρεψουμε.

Celda
22-12-05, 23:10
Να κάτσετε και οι δύο στα αυγά σας!...:D :D :D
Αντε, και αν πάτε να βγαλετε καμια φωτό να δουμε κανα μαγαζι του εξωτερικου...διοτι ΕΜΕΙΣ θα μεινουμε ΕΔΩ!!!:smt095

καλο ταξίδι και καλές γιορτές

Pritanis
30-12-05, 18:40
Μολις γυρισα απο Βερολινο και εκθετω τις ενυδρειακες μου εντυπωσεις για οποιον τυχον τις χρειαστει στο μελλον...... Τα μαγαζια που βρηκα μεσα στην πολη ελεγαν απο λιγα ως ελαχιστα με μια φωτεινη εξαιρεση..... Το Aquarium Meyer το οποιο ηταν απλα καταπληκτικο..... Ειχε τα παντα και απο εξοπλισμο αλλα και απο ψαρια του γλυκου νερου.... Ο χωρος ηταν μεγαλος και σπασμενος σε τμηματα ενυδρειων ( σε χαμηλοτατες τιμες), εξοπλισμου (νορμαλ τιμες αλλα τα παντα απο ανταλακτικα υποστρωματα, τροφες διοξειδια κλπ) και ψαρια οπου χαζεψα..... Ειχε ολα τα ψαρια που εχω δει μαζεμενα σε Αθηνα και Σαλονικη και αλλα τοσα ειδη που τα εβλεπα μονο σε φωτογραφιες..... Τα παντα σε απολυτη ταξη , σωστοι συνδιασμοι και πεντακαθαρα ενυδρεια. Το καταστημα ειχε γυρω στους 10 υπαλληλους προθυμοι να σε εξυπηρετησουν. Ειχε ενα μινι καφε με βιβλια και δωρεαν καφε οπου μπορουσες να περασεις ομορφα την ωρα σου..... Οι τιμες ηταν εκπληκτικες ειδικα στους δισκους που ηταν και παραγωγη τους...... Ολα τα καινουρια ψαρια ηταν σε καραντινα και το διαφημιζαν ενω οταν τελειωναν τα ψαρια ενος ενυδρειου το απολυμαναν και το εστηναν απο την αρχη......Αλλη κουλτουρα!!!!!!

basillis
30-12-05, 19:12
Τι τυχεροί άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο?
pritani, πιστεύω οτι ''τα είδες όλα''!