Επιστροφή στο Forum : Φωτισμός led
Καλημέρα!
Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με τον φωτισμό. Ψάχνω να αντικαταστήσω τις Τ5 φθορίου, με led T5 φθορίου. (Χωρίς δεσμεύσεις ως προς το μήκος). Επίσης οπωσδήποτε θα ήθελα να είναι θερμό λευκό. Κάποιος που να τις έχει χρησιμοποιήσει και θα ήθελε να βοηθήσει?
Diskus fan
06-04-18, 00:01
Καλημέρα!
Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με τον φωτισμό. Ψάχνω να αντικαταστήσω τις Τ5 φθορίου, με led T5 φθορίου. (Χωρίς δεσμεύσεις ως προς το μήκος). Επίσης οπωσδήποτε θα ήθελα να είναι θερμό λευκό. Κάποιος που να τις έχει χρησιμοποιήσει και θα ήθελε να βοηθήσει?
Τι γράφεις ωρέ Βασίλη... Led και Τ5 φθορίου... πως τα έβαλες μαζί... γίνεται;
Το... "χωρίς δεσμεύσεις ως προς το μήκος"... για "μετάφρασε" το... για να γίνεις αντιληπτός.- ;)
Τι γράφεις ωρέ Βασίλη... Led και Τ5 φθορίου... πως τα έβαλες μαζί... γίνεται;
Το... "χωρίς δεσμεύσεις ως προς το μήκος"... για "μετάφρασε" το... για να γίνεις αντιληπτός.- ;)
μαλλον εννοεί αυτο
https://www.aquaristikshop.com/aquaristic/Arcadia-T5-LED-Marine-White-Fluorescent-bulb-replacement/158540/
Diskus fan
06-04-18, 01:28
Το υπέθεσα αλλά μας το πει κι όλας... αυτό είναι led σε σωλήνα Τ5... το φθορίου που έγραψε, ΔΕΝ "κολλάει", πουθενά.- ;)
Παιδιά, κάτι σαν αυτό λεω...https://www.ergo-tel.gr/index.php?cPath=677_922&sort=3a&page=2
Diskus fan
07-04-18, 01:08
Βασίλη αυτό που λες λοιπόν είναι led σε σωλήνα λάμπας Τ5, για να την βάλεις σε υποδοχή με ακροφύσια. Το νου σου γιατί τα μεγέθη τους, είναι πολύ συγκεκριμένα... σιγουρέψου ΠΡΙΝ την αγορά ότι κάνει, για το φωτιστικό του ενυδρείου σου. ;)
Ο τύπος αναγράφει τύπου φθορίου... σαν να λέμε... έχω ένα zodiac, αλλά θέλουμε να πούμε... έχω φουσκωτό σκάφος.- :rolleyes:
Βασίλη αυτό που λες λοιπόν είναι led σε σωλήνα λάμπας Τ5, για να την βάλεις σε υποδοχή με ακροφύσια. Το νου σου γιατί τα μεγέθη τους, είναι πολύ συγκεκριμένα... σιγουρέψου ΠΡΙΝ την αγορά ότι κάνει, για το φωτιστικό του ενυδρείου σου. ;)
Ο τύπος αναγράφει τύπου φθορίου... σαν να λέμε... έχω ένα zodiac, αλλά θέλουμε να πούμε... έχω φουσκωτό σκάφος.- :rolleyes:
:D:D:D κατατοπιστικότατος Νίκο. Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη. Δεν θα εχω πρόβλημα γιατί τις λάμπες τις έχω χωρίς φωτιστικό, πάνω σε τζάμια (συρόμενα)...
Diskus fan
11-04-18, 03:45
ΑΛΗΘΩΣ Ανέστη Βασίλη... χρόνια καλά με υγεία.- ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.