Επιστροφή στο Forum : Μου έσπασε ο θερμοστάτης
Παιδιά μου εσπάσε ο θερμοστάτης μέσα στο ενυδρείο και το έβγαλα .. θέλω να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω περιέχει υδράργυρο μέσα ??
Tα θερμόμετρα έχουν υδράργυρο.Αυτό έχει αντιστάσεις;)
Ουφφφ μοθ έφυγες ενα άγχος 😀 σε ευχαριστώ
Και τα ενυδρειακα θερμόμετρα και τα περισσότερα σύγχρονα οικιακά, έχουν οινόπνευμα πλεον ;)
Απλά τον βγάζεις, βγάζεις και τα γυαλιά και είσαι εντάξει
Kapsourakis
21-03-18, 17:25
Όπως είπαν και τα παιδιά έχουν αντιστάσεις μέσα και όχι κάτι άλλο. Εγώ πρτείνω να χρησημοποιείται ηλεκτρονικά θερμόμετρα και όχι με υδράργυρο. :))
Diskus fan
25-03-18, 23:08
Όπως είπαν και τα παιδιά έχουν αντιστάσεις μέσα και όχι κάτι άλλο. Εγώ πρτείνω να χρησημοποιείται ηλεκτρονικά θερμόμετρα και όχι με υδράργυρο. :))
ΔΕΝ έχουν υδράργυρο... οινόπνευμα έχουν... λέμε.- ;)
-------------------------
Παιδιά μου εσπάσε ο θερμοστάτης μέσα στο ενυδρείο και το έβγαλα .. θέλω να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω περιέχει υδράργυρο μέσα ??
Όπως κατάλαβες... από το σπάσιμο του θερμαντήρα, ΔΕΝ κινδυνεύεις από υδράργυρο αλλά... από ηλεκτροπληξία.- ;)
Kapsourakis
26-03-18, 12:54
Γιατί το ονόπνευμα είναι ακίνδυνο για τα ψαράκια μας ?
Αν και το να σπάσεις είναι λίγο δύσκολο αλλά λέμε τώρα ...
Γιατί το ονόπνευμα είναι ακίνδυνο για τα ψαράκια μας ?
Αν και το να σπάσεις είναι λίγο δύσκολο αλλά λέμε τώρα ...
Το να σπάσεις το θερμοστάτη είναι πολύ πιθανό ξεχνώντας το στο ρεύμα σε μια αλλαγή νερού που η στάθμη έχει κατέβει χαμηλά.
Το να σπάσεις το θερμόμετρο μέσα στο ενυδρείο δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο.
Kapsourakis
26-03-18, 18:39
Το να σπάσεις το θερμοστάτη είναι πολύ πιθανό ξεχνώντας το στο ρεύμα σε μια αλλαγή νερού που η στάθμη έχει κατέβει χαμηλά.
Το να σπάσεις το θερμόμετρο μέσα στο ενυδρείο δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο.
το ξέρω είχε σπάσει στον θείο μου όταν έκανε αλλαγή νερού και καθάρισμα στο ενυδρείο ξέχασε να τον βγάλει από το ρεύμα
χαχαχαχα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.